"Zbog siromaštva su me tukli, nisam imao ni za sok..."

Foto: Instagram

Unatoč slavi, Justin nije zaboravio teško djetinjstvo...

Justin Bieber/ "Zbog siromaštva su me tukli, nisam imao ni za sok..."

Novac je nešto o čemu on zaista ne treba brinuti: Justin zarađuje milijune, a njegova tri nova singla "Love Yourself", "Sorry" i "What Do You Mean" čvrsto drže prva tri mjesta na britanskoj toplisti što je nevjerojatan uspjeh!

No nije uvijek bilo tako. Mada su njegovi fanovi možda i zaboravili njegov put do uspjeha, Justin se još uvijek sjeća kako je to biti odbačen i nesretan zbog siromaštva.

"Nikad neću zaboraviti svoje teško djetinjstvo", izjavio je u svom nedavnom intervjuu za britanski magazin OK!. "Bio sam toliko siromašan da su me djeca u školi zbog toga maltretirala, tukla... Često nisam imao za običnu limenku soka, a sjećam se da me mama uvijek tjerala da naručim običnu vodu umjesto soka, jer si to nismo mogli priuštiti. A ja sam tako očajnički želio tu limenku soka, poput drugih klinaca, no o njoj sam mogao samo sanjati".

"Zato sam bio ponosan što sam mogao pomoći svojoj mami kad sam prvi puta zaradio veću svotu novca", priznaje Justin.

Novi album i nove pjesme dio su njegove nove osobnosti, točnije, Justin se želi riješti imidža "lošeg dečka" i potpuno se usmjeriti na svoju karijeru.  No nema sumnje da je upravo i teško djetinjstvo utjecalo na neke njegove pogreške.

"Kad ste mladi i nemate novca, a onda odjednom počinjete dobro zarađivati, činite puno pogrešaka. Kad vam je 19. ili 20. godina, bunite se protiv svega, a mene su uz sve to pratile - kamere", iskren je Justin.

Podsjetimo, Justin je uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole, pa je gađao susjedovu kuću jajima (uz štetu oko 20,000 dolara)... "U jednom sam trenutku postao reality zvijezda, a ne glazbenik, a to je ono što sam najmanje želio", kaže Justin.

Hm, možda on i nije baš samo razmažena zvijezda, što vi mislite?