"Nemojte vrištati, slušajte me kad govorim!"

Foto: Instagram

Koji puta ga nije loše poslušati...

Justin razočaran/ "Nemojte vrištati, slušajte me kad govorim!"

Datum njegovog nastupa u Zagrebu opasno se bliži, pa da vas malo podjsetimo na neka njegova pravila... Bieber odavno moli svoje fanove da budu tihi kad on razgovara s publikom, no nije svakoj publici to lako objasniti. 

Tako je npr. jučer održao koncert u Birminghamu, u Velikoj Britaniji, a tijekom pauze između pjesama obratio se publici (za britansku publiku govori se da je razmažena)koja niako da shvati da beskrajno vrištanje kvari nastup. U videu koji kruži internetom možemo ga vidjeti kako se šeta po sceni prije nego što govori publici: “Kad ja govorim, nemojte vrištati iz sve snage.Je li to O.K.? Vrištanje je odvratno!”

Biebs je objasnio da on ipak nema ništa protiv vrištanja ali samo kad je u pravom trenutku. “Možete li vrištati nakon što se pjesma završi? Uživajte u pjesmama, pa onda vrištite. Vrištanje je tada zakon i zabavno.”

Neki su ga odmah našli kritizirati:navodno ruši snove onima koji su platili skupe ulaznice, no ima i onih koji tvrde da je u pravu a i da se fanovima obratio vrlo ljubazno. Ovo je naravno još jedna lekcija i za naše Beliebere – vrištanje služi samo da se izvođač nagradi nakon pjesme!