"Naše vrijeme tek dolazi!"

New Hope Club/ "Naše vrijeme tek dolazi!"

Nakon što su odradili nekoliko turneja s grupom The Vamps, dečki su konačno ostvarili san i prvi put u karijeri odradili i nekoliko samostalnih koncerata…

Britanski pop-trio nastao je prije gotovo tri godine, a osnovali su ga Reece Bibby, Blake Richardson i George Smith. Prije nego što su osnovali New Hope Club, George i Blake bili su dio grupe Stereo Kicks, koja se raspala 2015., dok se Reece može pohvaliti nastupom u sedmoj sezoni natjecanja "The X Factor"… Nakon što smo ih mjesecima viđali samo kao predgrupu, ove im se godine konačno ostvarila i dugogodišnja želja! Početkom lipnja odradili su nekoliko solo, i to totalno besplatnih nastupa u Velikoj Britaniji!

Najvjerniji fanovi moraju znati o super uspješnom trojcu da...

*Za pisanje novih pjesama uglavnom ih inspiriraju fanovi. Zanimljivo je da u procesu stvaranja novih singlova sudjeluju sva trojica. 

* Jedino jelo bez kojeg ne mogu živjeti su pileća krilca iz fast food lanca Nando`s! Svi koji su probali taj specijalitet tvrde kako je to stvarno nešto najfinije na svijetu!

*Kad bismo se nekom ludom zgodom morali uputiti na pusti otok, dečki bi jedino ponijeli svoje gitare, najdraže knjige i pojačalo. U svakom slučaju, iz te avanture sigurno bi se stvorio neki dobar akustični album!

 

Oprez! Ako pogledaš video za pjesmu “Fixed” postoji mogućnost da se ozbiljno zaljubiš!