"Na nozi mi se otopila koža, zamalo sam ostao bez nje!"

Foto: Instagram

Umjesto odmora, Ed je vrijeme provodio kod liječnika...

Stravična priča Eda Sheerana/ "Na nozi mi se otopila koža, zamalo sam ostao bez nje!"

Svašta se događalo Edu dok je bio na pauzi: najavio je da će 2016.g. odmarati i putovati svijetom, i koliko to lijepo zvuči, na žalost, baš i nije bilo tako! 

Ed je otkrio neke detalje tog svog odmora: nakon što ga je princeza Beatrice posjekla mačem po licu i zamalo mu izbila oko, pjevač kaže da je umalo ostao i bez noge! Napravio je pravu glupost jer je ušao nogom u jedan prirodni gejzir, ne znajući da je voda u njemu uzavrela i kipuća! Nakon toga, izjavio je, mjesecima nije mogao hodati!

“Stavio sam nogu u uzavreli gejzir, to je nešto poput bazena kipuće vode na vrhu planine. Sva koža na nozi mi se istopila i morali su je presađivati s drugih dijelova tijela. To mi se dogodilo na moj rođendan. Još su mi i rekli da ne ulazim u gejzir, no dok sam ja pitao zašto, poskliznuo sam se i upao nogom u tu vodu!"

“Hodati nisam mogao doslovno mjesecima. Da ste samo to vidjeli, izgledalo je odvratno. Baš je bilo loše”, ispričao je Ed.

Hm, Edu očito i nije bio odmor iz snova: nadamo se da se sad, kad se opet posvetio glazbi, nećemo više morati bojati za njegov život!