Moja sestra jednu osobu 100 posto voli više od mene...

Foto: Instagram

"Nikad nije zaplakala, ali..."

Camila Cabello/ Moja sestra jednu osobu 100 posto voli više od mene...

Tko ne bi volio imati slavnu sestru, pjevačicu, koja vlada svjetskim top listama, a koja ti omogućuje da upoznaješ i ostale slavne zvijezde? Eh, pa tu sreću ima Sofia, sestra Camile Cabello. Sofia je veliki fan Taylor Swift i Shawna Mendesa koje je također imala čast upoznati, no ipak, samo ju je jedna zvijezda dirnula do te mjere da se doslovno - rasplakala.

"Moja sestra je zaplakala kad je upoznala Billie Eilish", izjavila je Camila nedavno. "A nikada dosad nije plakala ni zbog koga. Upoznala je i Taylor i još neke slavne osobe, no kad je upoznala Billie, suze su joj potekle od uzbuđenja! Sto posto je voli više nego mene. "

Pa, Sofia će ubuduće još češće viđati Billie: zato jer su Camila i Billie postale prilično bliske. I Camila je oduševljena njenom glazbom, ali i njenom osobnosti, pa su tako dvije mlade zvijezde nedavno pozirale za ovu zajedničku fotku.

"Sviđa mi se njen emo stil: uzbudljivo je i drukčije. A ona je tako slatka i posebna", kaže Camila.

Camila također surađuje i s Finneasom, Billieinim bratom na novoj pjesmi za svoj sljedeći album. "Billie i Finneas uopće ne rade s namjerom da naprave hit, oni rade samo nešto cool." A možda nam Camila i Billie snime nešto zajedno?