Michael (5SOS) se bojao da ne ostane bez oka!

Foto: Instagram

"Ovo mi je bila životna lekcija!"

Potresna ispovijest nakon nesreće/ Michael (5SOS) se bojao da ne ostane bez oka!

Sigurno se sjećate kako smo pisali o nesreći koja se na nedavnom koncertu u Londonu dogodila članu benda 5 Seconds of Summer, Michaelu Cliffordu. E pa tada se činilo kako je riječ o bezazlenoj nesreći u kojoj su otkačenom Michaelu stradale samo obrve... Međutim, ispada da nije bilo baš tako kako se isprva pisalo.

Naime, gitarist benda 5SOS nedavno je izjavio kako je nesreća bila puno gora nego što se činilo.

"Mislio sam da više nikada neću vidjeti na to oko. Mislio sam da ću izgubiti vid. Nisu mi izgorjele samo obrve već mi je vatra zahvatila i oko. Grozno... Uff, kad se samo sjetim, bio sam prestravljen. Uhodao sam u buktinju. Bila je ogromna... I Calum se opekao!" ispričao je detalje nesreće inače uvijek optimistični Mikey.

"Već sutradan se vratiti na pozornicu bilo je za mene jako čudno. Zapravo vrlo nelagodno. Preko lica sam imao veliki zavoj i to mi se uopće nije sviđalo. Ali, bio je to najbolji koncert koji sam odsvirao. Nakon toga sam napokon otišao kod oftamologa, liječnika za oko, i on me je smirio kada je rekao da će sve biti ok..." dodao je gitarist.

No, ako se može reći da je nešto sreća u nesreći tada je to lekcija da više nikada u životu neće ići blizu pirotehničkih sredstava kao što su petarde, baklje, rakete i prskalice...

"Ma nema šanse da ikad više u životu uzmem tako nešto u ruke. Sličnu nesreću kao ja imali su u prošlosti frontmen Metallice, James Hetfield, i pjevač Michael Jackson. To mi je već trebala biti lekcija... No, naučio sam na teži način. Ali eto, na greškama se uči, ja istu glupost sigurno neću ponoviti!" zaključio je 5SOS-ovac.

Zaista, nadamo se da se ništa slično Mikeyju neće dogoditi u životu!