Ljepotica koju je otkrio Justin!

Foto: Instagram

Zahvaljujući Justinu...

Madison Beer/ Ljepotica koju je otkrio Justin!

Nakon prošlogodišnjeg super uspješne pjesme "Dead" prekrasna Madison kreće u nove glazbene pobjede: evo tko je uopće ta cura, a ovo su neke stvari koje moraš znati o njoj!


*Svemogući YouTube

Madison je bila sasvim obična cura koja je sa 13 godina pokrenula svoj YouTube kanal na kojem je objavljivala svoje izvedbe poznatih pjesama. Pjevala je pjesme raznih izvođača, od Brune Marsa do Adele, ali je uvijek dodavala dašak nekog svoga stila.

*Sve zbog Justina

Život ove 19-godišnjakinje krenuo je zvjezdanim stazama zahvaljujući Justinu Bieberu. On je, naime, na svom Twitteru podijelio link videa u kojem Madison pjeva obradu poznate pjesme Ette James "At Last" i prokomentirao: "Wow! Samo 13 godina. Ova cura stvarno zna pjevati!" Time je ovoj, do tada relativno nepoznatoj djevojci priskrbio publiku od 25 milijuna ljudi! Bilo to još davne 2012. godine i Madison otad strelovito grabi naprijed...

*Monsterica Maddie

Surađivala je na animiranoj seriji "Monster High", za koju je snimila pjesmu "We are monster high", i to u vrijeme kad su Monsterice bile super popularne!