"Liam i ja krali smo vozila za golf terene!"

Foto: Instagram

Dečki su se nakon kocerata uvijek dobro zabavljali...

Louis Tomlinson otkrio/ "Liam i ja krali smo vozila za golf terene!"

Louis Tomlinson bio je gost u showu Jimmyja Fallona (jedan od najpopularnijih američkih showova), a iako je prekinuo s Danielle Campbell, bio je dobro raspoložen i na veliko oduševljenje fanova, prisjetio se nekih dosad javnosti nepoznatih detalja s 1D turneje!

Najprije je rekao da je nakon svakog koncerta bio toliko prepun energije i da ma koliko premoren bio,nije bilo šanse da zaspi. Jedano tako osjećao se i Liam Payne pa su njih dvojica svake noći radili nešto neobično.  “Kad smo se oko 1 sat ujutro vraćali s koncerta, pomislili smo, ‘Hajmo napraviti neku ludost. Liam i ja smo tako skoro uvijek tražili ono malo vozilo za golf terene, ukrali ga, i jurcali uokolo s njime, dok nas osiguranje nije uhvatilo pa smo se osjećali kao pravi gangsteri!" 

Ipak, Louis kaže da ih je njihovo osiguranje prokužilo, pa su u svakom hotelu odmah na početku upozorili osoblje da čuvaju svoja golf vozila od njih dvojice.  

“Poslije toga kupili smo sami karting aute i jedan moped. Mislim da smo neke ljude uznemirili i naživcirali, ali sve je to bila bezazlena zabava, zapravo... Samo dva mlada dečka koja se dobro zabavljaju", zaključuje on.