Kradu jastuke, ne peru ruke, piju urin...

Foto: Instagram

Bilo bi bolje da to o vama nismo znali :-)!

Čudne izjave slavnih/ Kradu jastuke, ne peru ruke, piju urin...

Njihove izjave uvijek plijene pažnju, no i oni nekad zaborave da je neke stvari bolje zadržati za sebe! Ovo su neke od "zvjezdanih" izjava koje su ostale zapamćene i bilo bi bolje da ih nismo čuli...

Rita Ora

Ako još uvijek uživa u stvarima iz djetinjstva, onda točno znamo što je radila ovog Halloweena. Rita je u intervjuu za "Guardian" priznala da se, kao mala, najviše voljela igrati skrivača po grobljima.

Harry Styles

Bez problema je javno priznao da ima 4. bradavice. "Valjda sam trebao biti blizanac, no ostao sam sam, a blizanac mi je ostavio svoje dvije bradavice", izjavio je.

Jennifer Lawrence

Za njene čudne navike trebala bi nam mala bilježnica, no u jednom intervjuu priznala je da često zaboravi oprati ruke nakon odlaska u WC. Ne želimo ni pomisliti kako je rukovati se s njom?

Robert Pattinson

Ova izjava začudila je mnoge, jer znamo da je riječ o tipu koji često ostavlja dojam kao da nije oprao kosu. „Možda zato jer sam stariji, ali njegujem kožu. Obavezno se mažem hidratantnom kremom", izjavio je za "Wall Street Journal".

Kim Kardashian

Reality zvijezda za magazin "Love" priznala je da joj donje rublje, ono sportsko, često radi probleme. "Često se popiškim po takvim gaćicama, nisu dovoljno rastezljive", izjavila je.

Taylor Swift

Sjećate li se njenog čuvenog pisma Apleu zbog neplaćanja izvođačima? Nije baš do joj vjerujemo, no izjavila je za "Vanity Fair" da je umirala od straha dok ga je pisala te da ga je prvo čitala svojoj mami. Čak joj je bilo žao što ga je poslala.

Demi Lovato

Ona je dokaz da je neke stvari definitivno bolje zadržati za sebe. "Često uzmem jastuk iz hotela"", rekla je vlasnica hita "Confident" u showu Ellen Degeneris. WTF? Demi, sigurni smo da si možeš kupiti jastuk koji želiš...

Kesha

Vrh čudnih navika. Njeno javno pijenje vlastitog urina u jednom MTV-showu sve je zgrozilo. A tek njena izjava: "Što se čudite, pa to je samo moj urin?"

Jennifer Lopez

U intervjuu za Self magazin izjavila je da je ovisnica o ljubavi i da joj je najveća noćna mora to da će ostati - solo!

Ariana Grande

Ova velika cura izjavila je u intervjuu za ETonline da još ima jastučić s likom Legolasa iz "Gospodara Prstenova" i da ga voli držati blizu lica samo da bi bila bliže svojoj velikoj ljubavi, glumcu Orlandu Bloomu.