Koncert M&M-a premješten u Dom Sportova!

Foto: Instagram

Požurite po svoje karte!

Zbog velikog interesa/ Koncert M&M-a premješten u Dom Sportova!

Već je poznato kako je predstojeća turneja norveške teen pop senzacije u rekordnom roku rasprodala velike arene u zemljama Skandinavije i ostatka Europe, a fanovima u Hrvatskoj i regiji već je od objave događaja bilo jasno da će svoje ulaznice morati osigurati na vrijeme, kako ne bi ostali bez njih.

No, u Hrvatskoj i regiji očigledno postoji puno veći broj MMersa (ime koje su sami sebi dali obožavatelji Marcusa & Martinusa) nego što se dalo naslutiti, pa je tako interes za koncert ovog mladog pjevačkog dua uvelike premašio dvoranske kapacitete lokacije na kojoj se događaj prvotno trebao održati.

Premještaj koncerta u Dom Sportova odlična je vijest za one koji još nisu nabavili svoje ulaznice! Sada će još više fanova imati priliku vidjeti svoje idole uživo te uživati u planetarno popularnim plesnim hitovima trenutno omiljenih Norvežana Marcusa i Martinusa. Kako bi obožavateljima diljem svijeta olakšali čekanje da turneja stigne i u njihov grad, mladi je pjevački dvojac nedavno izdao novi singl Remind Me, koji je u kratko vrijeme polučio veliki uspjeh.  

Europsku Moments turneju Marcusa & Martinusa trebao je ugostiti jedan zagrebački klub, ali zbog izrazite potražnje ulaznica, koncert će ipak ugostiti Mala dvorana Doma sportova u Zagrebu, istog datuma, 27.03.2018. U tijeku je i nagradni natječaj u sklopu kojeg će nekoliko sretnika/ca osvojiti ulaznice za koncert, ali i druženje sa svojim idolima!

Priča o Marcusu & Martinusu, priča je o dvojici norveških dječaka koji su se preko noći pretvorili u ogromnu tinejdžersku pop senzaciju. Iz dana u dan, iz hita u hit, nastavljaju osvajati srca obožavatelja i u tome su nezaustavljivi. Tek su na početku svoga puta, a za jednu od stanica izabrali su Hrvatsku... Prilika da uživo svjedočite njihovom koncertu prilika je koju ne želite propustiti.

Za više informacija o M&M i njihovoj Moments turneji posjetite marcusandmartinus.com.

VAŽNO: Sve do sada kupljene ulaznice vrijede bez obzira na promjenu lokacije održavanja koncerta, a ulaznice se i dalje mogu kupiti na svim Eventim prodajnim mjestima i putem linka http://bit.ly/2hNaeTL.

 

Koncert organizira:

NuCoast Concerts d.o.o.

https://www.facebook.com/NuCoast-Concerts-Croatia