Koliko dokumentarac "Simply Complicated" otkriva o Demi?

foto: Getty Images

Demi je otkrila sebe

Full iskreno/ Koliko dokumentarac "Simply Complicated" otkriva o Demi?

Trailer dokumentarca Demi Lovato "Simply Complicated" službeno je vani, a fanovi se nadaju da će gledajući cijeli film, koji će biti dostupan na na Deminom YouTube kanalu, dobiti bolju sliku o tome kroz što je sve prolazila bivša Disneyjeva zvijezda. Također, vjeruju kako će doznati i neke detalje o njezinu ljubavnom životu koji još dosad nisu izašli u javnost.  

Dakle, prije nego što uronimo u možda najhrabrije i najranjivije razotkrivanje u koje se Demi ikad upustila, pokušat ćemo odgovoriti na pitanja koja najviše zanimaju fanove.

1. Gdje mogu gledati dokumentarac Demi Lovato? Hoće li biti na YouTubeu?
Obožavatelji su premijerno mogli na Youtubeu pogledati cijeli 17. listopada. Nadalje će film moći gledati na Deminom YouTube kanalu.

2. Govori li Demi Lovato o Wilmeru Valderrami u svom  YouTube dokumentarcu "Simply Complicated"?
Skoro smo 100 posto sigurni da će se pjevačica dotaknuti svoje veze s Wilmerom. Demi će puno pričati o ljubavi i vezama općenito. U traileru Demi plače na zadnjem sjedištu auta, dok je netko pita: "Ovo je najduže što si bila sama, zašto ste uopće prekinuli?"
Nismo sigurni na koji se raskid odnosilo pitanje jer je Demi imala nekoliko posebnih veza u svome životu. No, to potvrđuje kako je puno otvorenija što se tiče svoga ljubavnog života nego ikad prije.  

3. Govori li Demi Lovato o svojoj borbi s raznim ovisnostima u ovome dokumentarcu?
Gledatelji će definitivno čuti i vidjeti kako Demi potpuno otvoreno govori o scojoj borbi s ovisnošću. U traileru kaže:  "Uskoro ću biti čista skoro pet i pol godina… Tako je čudno o tome govoriti pred kamerama." Izgleda da će fanovi doista moći vidjeti njezinu preobrazbu iz jedne ovisničke osobnosti do  potpuno zdrave i samosvjesne osobe. U filmu se jasno vidi koliko se Demi dramatično promijenila unutar pet i pol godina. Također, progovara o svojem poremećaju s prehranom i bipolarnom poremećaju.

4. Hoće li u dokumentarcu biti riječi o Nicku Jonasu?
Da! Nick Jonas je u filmu neizbježna tema. Kako je Nick Demin najbolji frend i prisutan je u većem dijelu njezina života, imat ćemo ga prilike viđati kroz cijeli film. Moramo napomenuti da postoje mnoge spekulacije o tome kako Demi prema njemu gaji daleko više od samo prijateljskih osjećaja. Moguće je da fanovi primijete kako se razvija njezina ljubav prema Nicku kroz godine njihova druženja.

5. Govori li Demi Lovato o svojoj seksualnosti?
Da, Demi se otvara o svojoj seksualnosti, ali i o svim vezama iz prošlosti. S osmijehom na licu, otkriva: "Tako sam se oduvijek osjećala."  

6. O kojim teškim temama će Demi još govoriti?
Osim što progovara o poremećaju u prehrani, s kojim se bori otkad zna za sebe, priča o svojoj ovisnosti, o suočavanju s dijagnozom bipolarnog poremećaja, govori o svome ljubavnom životu, o vježbanju, svojoj karijeri i snimanju zadnjeg albuma te spota za pjesmu "Sorry Not Sorry".

7. Postoji li nešto o čemu Demi ne želi govoriti u filmu "Simply Complicated"?
Uglavnom, priča o svemu. Jedino nije dopustila da je kamere snimaju dok piše pjesme.  Za časopis Rolling Stone je izjavila: "Bila sam prilično otvorena pred kamerama. Jedino nisam dopustila da me snimaju dok pišem pjesme, i to zato što nisam željela da me ometaju."