Koji je to pjevač izvrijeđao Taylor Swift?

Foto: Instagram

Nije lako kad te "popljuje" dobar prijatelj...

Nije svima draga/ Koji je to pjevač izvrijeđao Taylor Swift?

Iako je Taylor Swift gotovo na svim poljima ove godine prava pobjednica, ima i onih koji ju baš i ne vole! Taylorin "1989." najbolji je album u njenoj karijeri, neprestano osvaja nominacije i nagrade, no jedan pjevač (i glumac) smatra da je "1989." totalni promašaj. I to - javno.

Saznalo se to kad je portal TMZ objavio video u kojemu Jared Leto (30 Seconds To Mars) bez "pardona" pljuje po Taylor i njenom albumu.

 “Baš me je***o briga za nju”, izjavio je otprilike Jared Leto dok je u studiju preslušavao njen album. Pa smo tako još iz tog videa saznali da mu se pjesma “Welcome To New York” uopće ne sviđa, “Blank Space” smatra ukradenom od Charli XCX, dok je hit “Style” nazvao "zanimljivim pop pjesmuljkom".

No kad su njeni fanovi, ljuti i povrijeđeni, tražili od njega ispriku, Jared se ipak ispričao: "Iskreno, mislim da je @taylorswift13 genijalna, ona je savršen primjer što se sve može postići. Ukoliko sam povrijedio nju ili njene fanove ispričavam se, od srca” , napisao je Jared na svom Twitter profilu.

Da stvar bude bolja/gora, Taylor i Jared i privatno se dobro poznaju, a Jared je odlučio portal TMZ tužiti jer je snimka koju su objavili ukradena. No šteta je, na žalost, učinjena...

 

Jaredova javna isprika...

jared tay