Koje smo hitove Taylor Swift zanemarili...

foto: Instagram

Taylor ne posustaje...

Wow/ Koje smo hitove Taylor Swift zanemarili...

Svaki pravi obožavatelj Taylor Swift da pjevačica objavljuje svoje albume prema dobro isplaniranome rasporedu. Novi se singlovi najčešće puštaju krajem ljeta i najčešće su najava za album koji izlazi u kasnu jesen. Vremenski razmak između albuma je najčešće do dvije godine tako da Taylor svaki album ima vremena predstaviti na svjetskoj turneji. No, nešto se u posljednje vrijeme promijenilo. Ako ne računamo hit "This Is What You Came For", zadnja joj je uspješnica "Shake It Off". I moramo priznati da je prošlo dosta vremena. Što se to događa? Iako, u Taylorinoj karijeri postoje pjesme koje su fanovi previdjeli, nisu im dali pozornost koju zaslužuju. Donosimo neke od njih koje su na nas ostavile poseban dojam...

"Enchanted"
Kao većina Taylorinih uspješnih pjesama, i riječi ove pjesme govore o curi koja upoznaje dečka. Da riječ je o noći flerta o čemu često pjeva 19-godišnja Taylor. Zaljubljena T. pjeva: "Molim te nemoj biti zaljubljen u nekog drugog/Molim te, nemoj da te netko drugi čeka" (Please don’t be in love with someone else / Please don’t have somebody waiting on you.)

"Clean"
Doista je veliki propust što ova stvar s albuma "1989" nije postala singl. Svakako poslušajte, možda poludite za ovim nesuđenim hitom.

"Better Than Revenge"
Ako dosad niste čuli ovu stvar, onda niste pravi fan. Ova je pjesma nastala u doba Taylorine veze z Joeom Jonasom, očito da se u pjesmi obraća njegovoj tadašnjoj curi Camilli Belle riječima: "Mogla si ga imati, ali moja je riječ uvijek posljednja. Amen." (You might have him but I always get the last word.’ A-men).

"Never Grow Up"
Ova je pjesma nastala kad je Tay shvatila da vrijeme prolazi i njezinim starcima…  Vrlo srcedrapateljska pjesma, šmrc!

"State Of Grace"
Sa albuma "Red" dolazi nesuđeni hit "State Of Grace". Pozitivna i luda stvar koja će vas žestoko prodrmati.

"Long Live"
Ovu je pjesmu Taylor posvetila svome bendu i ekipi koja je pr4ati po turnejama.  Nama se sviđa, a vama?