Katy zahtijeva ispriku od Taylor Swift!

Foto: Instagram

"Ona ne želi sa mnom razgovarati"

"Ona je prva počela!"/ Katy zahtijeva ispriku od Taylor Swift!

Katy Perry bila je gošća u showu Jamesa Cordena i tamo je zapravo prvi put otvoreno govorila o svom sukobu s Taylor Swift, naglašavajući da je Taylor ta koja je prva započela sukob i da je zato njen red da se prva ispriča. 

“Točno je, postoji određeni sukob”, izjavila je Katy. “Iskreno, ona ga je započela i vrijeme je da to i završi.” Katy napominje i da problem nije u njoj jer je dala sve da taj sukob prestane i da se strasi smire. “Ona ne želi sa mnom razgovarati. Radim ispravne stvari, no ona me skroz isključuje i samo o tome napiše pjesmu. Onda samo pomislim, ‘OK, cool, tako želiš?'”.

Iako je o tome govorila s popriličnim bijesom u glasu, Katy je istakla i da joj je svega dosta te da bje vrijeme da sve to između njih dvije završi. “Stvarno želim da s time više završimo. Međutim, postoji zakon akcije i reakcije. Napravite nešto i dobit ćete natrag reakciju. Vjerujte mi, uvijek će biti reakcije. Sve je u karmi.”

A kad je upitana bi li bilo dovoljno da Taylor pošalje samo jednu poruku isprike da sukob nestane, Katy je odgovorila:  “Da, apsolutno, 100 posto!"