Kako to da je 1D najuuspješniji band 2016.g., kad uopće nisu na okupu?

Foto: Instagram

Oni su stvarno nezaboravni...

Svi se čude/ Kako to da je 1D najuuspješniji band 2016.g., kad uopće nisu na okupu?

Zaboravit će na njih čim naprave pauzu... Bile su to neke od crnih prognoza koje su se vezale uz 1D, no nisu se ostvarile, jer njihovi fanovi ih nisu zaboravili!

1D službeno je otišao na pauzu 13. prosinca 2015. godine, dakle, prije točno godinu dana, a u međuvremenu, svi su potpisali solo ugovore, glume u filmovima (Louis i Harry) ili pak rade kao menadžeri nekim mladim zvijezdama (Niall i Louis). Ipak, ne računajući njih pojedince, One Direction je tijekom ove godine zaradio 110 milijuna dolara, što ih čini drugim najuspešnijim izvođačima na svijetu i prvim u konkurenciji bendova!

Ako se pitate kako je to moguće, kad band ove, 2016.g. i ne postoji i službeno je na pauzi, no za titulu najuuspješnijeg banda više je razloga. Točno je da dio ove zarade potječe od prošlogodišnje turneje, no isto tako, njihove pjesme se svakog mjeseca poslušaju devet milijuna puta na glazbenom servisu Spotify što je čak četiri puta više od 5 Seconds of Summer iako su oni bili na velikoj turneji!

Također, album “Made in the A.M.”prodao se u čak 2.4 milijuna primjeraka, a na listi najprodavanijih albuma bio je čak 45 tjedana! Pa, što će tek biti ako i kad se vrate?