Kako je Taylor od miljenice postala gubitnica...

foto:instagram

Neke stvari se samo okrenu...

Je li to zaslužila?/ Kako je Taylor od miljenice postala gubitnica...

Iako je Taylorin novi album "Reputation" dobio puno pohvala i pozitivnih kritika i na nedavnoj dodjeli MTV EMA nagrada u Londonu bila je nominirana u čak 5 kategorija - nije osvojila nijednu nagradu. Taylor se na dodjeli nije pojavila, iako se šuškalo da bi upravo njen nastup trebao biti njen službeni povratak na glazbenu scenu. 

No tako je Taylor postala najveća gubitnica ovogodišnjih MTV EMA nagrada, pa se mnogi pitaju kako se to zapravo dogodilo i zašto je jedna od najvećih miljenica zvjezdane scene postala - gubitnica. Nakon javnih svađa s Katy Perry, Kanyeom Westom i Kim Kardashian, o njoj je na kraju stvorena jedna ipak malo drukčija slika. Taylor se na neko vrijeme čak i povukla iz javnosti, obrisala profile na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali nije li to početak kraja ove slavne slatkice.

Ipak, Taylor se za vrijeme dodjele nagrada družila sa svojim mnogobrojnim fanovima u New Yorku i nije djelovalo nimalo tužno ili nesretno. 

A najveći dobitnik ovogodišnje dodjele je Shawn Mendes: proglašen je glazbenikom godine, ima najbolji hit, najboji fandom, najbolji je kanadski glazbenik...

No dobro, Taylor možda i ne mora biti tužna i sve to ne mora ništa značiti jer ni Justin Bieber, ni Ariana Grande u kategorijama u kojima su nominirani nisu odnijeli nagradu. Možda je zaista uvjet taj da nagradu ipak dobije onaj tko je na dodjeli prisutan. Vrijeme će pokazati...

No što vi mislite, je li Taylor ipak trebala osvojiti nagradu?