Justina optužili da je napustio svog teško bolesnog ljubimca!

Foto: Instagram

Psića je potrebno hitno operirati...

Poklonio ga/ Justina optužili da je napustio svog teško bolesnog ljubimca!

Nakon što su ga nedavno hvalili zbog toga što je bio divan prema djeci u jednoj igraonici, mediji su ga ovaj puta napali da je svog teško bolesnog ljubimca psića Todda odbacio, i da je to već napravio s nekim svojim prijašnjim ljubimcima.

Jusu je, pišu tako neki mediji, palo na pamet da se oslobodi sedmomjesečnog psića pa ga je dao svom plesaču CJ Salvadoru, koji je kasnije otkrio da je Todd bolestan i da mu ne može priuštiti skupu operaciju od 8000 dolara! Plesač navodi da pas ima velike probleme s kukovima zbog čega za nekoliko mjeseci neće moći hodati ukoliko ga hitno ne operiraju.

CJ je zato otvorio stranicu na jednom siteu za prikupljanje donacija. Veterinari su, kaže on, čak i željeli Todda uspavati, no on se odlučio boriti. I za 22 sata sakupljeno je više od 8000 dolara, no Bieber nije sudjelovao.

Justin je zbog toga stavljen na stup srama, no nitko nije prenio objašnjenje koje je  CJ Salvador kasnije objavio na Instagramu, i u kojem tvrdi da pjevač nije ni za što kriv. Neodgovorni uzgajivač nije upozorio da je psić već rođen s problemima s kukovima, a plesačeva obitelj to je saznala tek kad su došli k veterinaru.

Justin, objašnjava CJ, dakle uopće nije znao da je Todd u tako lošem stanju, a psića mu je poklonio jer je shvatio da jednostavno nema dovoljno vremena posvetiti mu se. Smatrao je da je bolje da psić bude s nekim tko mu se može posvetiti i odgajati ga.

“Strašno mi je kako su mediji napravili od jedne predivne priče nešto užasno i to samo zato da netko ispadne loša osoba. Todd je dio naše obitelji i naša je dužnost brinuti o njemu. S Justinom imam divan poslovni odnos već pet godina i tu suradnju nastavit ćemo dok god to bude moguće”, zaključio je on.

 

 

Plesačevo objašenjenje...

pesonja

 

 

 

 

Jusu je Todd inače četvrti ljubimac kojeg je ostavio. Njegov majmun završio je u zoološkom vrtu nakon što je pokušao "prošvercati" ga u avion, svog hrčka dao je jednoj Belieberki kod koje je ubrzo uginuo, a još jednog psa dao je svom tati.