Justin poručio Seleni: "Svoju slavu duguješ meni!"

Foto: Instagram

Objavio je hrpu fotku sa Sofijom...

Na čijoj ste strani?/ Justin poručio Seleni: "Svoju slavu duguješ meni!"

Na društenim mrežama počeo je pravi rat ovog nekad najslađeg slavnog para: Justin Bieber je poludio kad je vidio Selenin komentar u kojem ona brani njegove fanove. Selena mu je napisala (čini se da je zaista bila Selena, nadamo se da nije i njoj netko hakirao profil) da se ne bi trebao tako ponašati prema fanovima i da mu oni nisu ništa krivi.

A sve je zapravo započelo kad je iznervirani Justin zbog ružnih komentara na svoju novu djevojku Sofiu Richie, rekao fanovima (nazvavši ih pritom baš tako, fanovi, ne belieberi) da će njegov profil postati privatan. Fanovi su mu prije toga još napisali i da se u posljednje vrijeme promijenio te da mu je "neka tamo bezvezna cura" važnija od njih. 

Selena je nakon toga stala u obranu njegovih fanova, a on je napisao: "Smiješno je kad vidite ljude koji su me iskoristili da dobiju pažnju, no i dalje prstom upiru na mene. To je tužno. Šaljem ti ljubav. Ja volim moje Beliebere!”

Ukratko, Seleni je odgovorio da svoju slavu može zahvaliti njemu, a to, priznat će te, i nije baš lijepo.

No Selena je uzvratila: "Smiješno je kako oni koji su me varali više puta sad prstom pokazuju na one koji su im opraštali i podržavali ih, nije čudno što su tvoji fanovi bijesni. Tužno. Šaljem ljubav.”

 

fanoviii

 

 

I na kraju, da bi čitavo daljnje svađanje završila, Selena je objavila i fotku svojih fanova, te napisala: “Ovime sam završila. Moram pročitati puno slatkih mailova od fanova”. Uz fotku fanova napisala je “Vi ste moj čitav život. Vi ste mi najvažniji. Hvala vam što mi dopuštate da svaki dan radim ono što volim.” 

Naravno, neki Justinovi fanovi odmah su stali na Seleninu stranu, a neki su i dalje uz njega. Iako, nije baš lijepo ni od fanova da svaku djevojku ružno komentiraju (s takvim hejterskim komentarima na svoje cure morali su se boriti i neki članovi 1D-ja), no nije definitivno lijepo ni da Justin tako nešto piše o Seleni. Pogotovo tako javno. Društvene mreže sigurno nisu mjesto za to.

A ono što je još čudnije, Sofia Richie jako sliči na Selenu, što je većina fanova primijetila, pogotovo na fotkama na kojoj nosi okrugle crvene naočale, baš onakve kakve su i Justin i Selena nosili u svojim sretnim danima. 

 

Fotka kojom je Selena, nakon svađe sa Justinom zahvalila svojim fanovima...

selka

 

A što vi mislite? Na čijoj ste strani? Je li bilo u redu od Selene uopće komentirati Justina i njegov odnos sa fanovima, pogotovo kad on brani svoju novu djevojku? Je li Justin pretjerao kad je izjavio kako je on prije njega bila doslovno nitko i ništa?