Justin objasnio zašto je plakao

Foto: Instagram

Skuplja savjete za brak iz knjige?

Neobično objašnjenje/ Justin objasnio zašto je plakao

Nakon što su prije nekoliko dana Justin i Hailey uočeni kako plaču tijekom vožnje biciklima, svi su se pitali o čemu je riječ... Jer, njih dvoje su zaručeni i planiraju vjenčanje, nije valjda da su se pojavile nevolje u raju?

No, Justin je objasnio zašto se zapravo rasplakao. "Svi imamo dobre i loše dane. Nemoguće je da nemate loše dane. Ova knjiga je razlog zbog koje smo Hailey i ja bili takvi onaj dan", izjavio je te otkrio kako je plakao zbog knjige "The Meaning of Marriage: Facing the Complexities of Commitment with the Wisdom of God, by Timothy Keller ("Značenje braka: suočavanje s izazovima i obvezama uz pomoć Božje mudrosti"). Riječ je o konzervativno kršćanskoj knjizi, nešto poput vodiča za suvremene veze, a u njoj, između ostalog stoji i kako bi se žene trebale pokoravati svojim muževima.... 

Izvori također navode i da je toliko sretan zbog ljubavi koju dijeli s Hailey da ga često ponesu emocije.

Pa sad, jasno nam je da nas knjiga može natjerati da se rasplačemo, no ipak, čini se da nam je ipak nešto prešutio... Unatoč svemu, Hailey i Justin i dalje su sretan par, a to je najvažnije.

Hm, što vi kažete na njegovo objašnjenje:-)?