"Instagram koristim samo da bih gledao zgodne cure!"

Foto: Instagram

"Pa neću valjda gledati fotke svojih frendova!"

Justin priznao/ "Instagram koristim samo da bih gledao zgodne cure!"

Zaboravite fotke lijepih pejzaža, fine papice, kućnih ljubimaca... Justin Bieber javno je priznao ono što vjerojatno svaki dečko zna. Kad su ga u nedavnom intervjuu američkoj radio postaji "New York's Z100" pitali što misli o društvenim mrežama, Justin je otvoreno rekao da Instagram ima samo zato da bi gledao fotke zgodnih cura. "Pa što, bolje to nego da gledam fotke svojih muških frendova", rekao je.

"Instagram većinom i služi za to da dečki gledaju zgodne cure. Naravno, ne kažem da cure ne gledaju dečke, ali to ipak nije isto kao kad dečki gledaju komade.", kaže Justin. Eto, kratko i jasno!

Bilo je tu i još pitanja za Justina... Na pitanje smeta li mu što ga svi prepoznaju na ulici, Justin je izjavio da mu je to jako stresno, no trudi se da mu to ne uništi život. Rekao je i da bi volio da ga prepoznaju kao izvođača i umjetnika, a ne samo kao pop zvijezdu, i da je zato važno zauzeti stav prema izdavačkim kućama.

„Teško je naći umjetnika u pop zvijezdama. Npr. Michael Jackson bio je umjetnik, ne samo pop zvijezda. Puno ljudi zna pjevati plesati, no treba  kreativnosti i talenta da bi se prešlo na viši nivo.", rekao je Justin.