"Imao sam problema s alkoholom i psihičkim zdravljem..."

Foto: Instagram

"Nemam što skrivati..."

Liam o 1D-ju/ "Imao sam problema s alkoholom i psihičkim zdravljem..."

Liam je uvijek isticao kako je volio biti dio 1D-ja, no otkako su se dečki razišli, svatko od njih ima svoju priču. Ni Liamu dani u 1D-ju nisu bili baš lagani...

Prije svega, Liam je uvijek bio taj koji je ostavljao dojam najzrelijeg člana. Ta uloga nije baš zahvalna i nije ju priželjkivao, kaže.

"Kad god je nešto pošlo po zlu, uvijek su prvo zvali mene", izjavio je Liam (The Telegraph). Ako je trebalo nešto objasniti ili ispričati se, to sam radio ja. Bio sam glasnogovornik i za medije i za izdavačku kuću. Uvijek sam bio pomalo stara duša. No kad sam inače bio okružen svojim vršnjacima i kad smo radili svašta, mogao sam o tome razgovarati sa svojim tatom."

Priznaje da se najveći dio problema dogodio zapravo jer dečki nikada nisu imali vremena proslaviti svoj nevjerojatan uspjeh. "Mi nikada nismo stali, odmorili se, proslavili svoj uspjeh... Nismo znali ni što se događa s pjesmama. Samo smo ih pjevali, pjevali... I tako stalno. Bio je to pravi, težak posao. Non-stop."

I baš zato su stvari, kad bi imali priliku negdje i slaviti, otišle predaleko. "Nisam bio sretan. Imao s problema s alkoholom", iskren je Liam. "Jeo sam svakakvo smeće, udebljao se... I sve je to počelo utjecati na moje psihičko zdravlje. Nemam što skrivati. Sve mi je to bilo poput škole, no izbacio sam to iz sebe."

Zgusnuti raspored,  bez odmora, napravio mu je probleme i sa psihom. "Nismo mogli nikamo normalno izaći. Išli smo samo iz hotela u hotel... I nismo se mogli pošteno naspavati, jer je uvijek vani bila hrpa ljudi. Ponekad čovjek jednostavno treba normalno prošteti, treba mu sunca i zraka..."