"Bili smo u kratkoj vezi, sve me to jako potreslo"

Foto: Instagram

"Nisam bio jedini u njenoj glavi"...

Charlie o Seleni/ "Bili smo u kratkoj vezi, sve me to jako potreslo"

Nikad nije bilo sasvim jasno jesu li Selena i Charlie Puth (tijekom svoje suradnje 2016.g.) bili u vezi ili ne - no Charlie je nedavno u svom intervjuu za Billboard odlučio ipak otkriti neke detalje o njihovom odnosu.

Njih su dvoje tijekom suradnje imali kratku romansu, priznao je, a otkrio je i o čemu je točno pjesma  “We Don’t Talk Anymore”: O osobi koja je bila sa mnom, a zapravo je htjela privući pažnju nekog drugog. Kad sam to shvatio, prekinuli smo".

Iako Charlie ne naglašava izričito da je tu riječ o Seleni, ipak, naglašava da ga je ona inspirirala za ostale za ostale pjesme, te da je njihova veza bila kratka, no intenzivna i prepuna emocija (barem za njega). "Sve me to prilično potreslo, uzdrmalo... Shvatio sam da nisam jedina osoba u njenoj glavi"., kaže on.

No pjesme “How Long” i “Attention” govore, čini se ipak, upravo o njegovom iskustvu sa Selenom. Ipak, Charlie naglašava da je uživao radeći s njom. "Ona je potakla tako divne emocije. Zato još uvijek pjevam tu pjesmu makar je nastala u mračnom trenutku mog života", iskren je Charlie.

Očito Selena tako djeluje na ljude...