"Imala sam sve, no iznutra sam bila slomljena..."

Foto: Instagram

Na kraju sam iznevjerila - sebe...

Selena govorom rasplakala sve/ "Imala sam sve, no iznutra sam bila slomljena..."

Svi su se naveliko iznenadili kad se Selena pojavila na dodjeli nagrada AMA: dugo je nismo vidjeli jer je bila na liječenju od depresije (posljedica lupusa), a oduševila je svojim prekrasnim stylingom. No govor koji je održala sve je ganuo do suza. Seleni je ovo bilo prvo javno pojavljivanje u javnosti otkad je najavila kako se povlači sa scene na neko vrijeme.

Selena se popela na pozornicu i preuzela svoju nagradu za najboljeg ženskog izvođača, ujedno i svoju prvu American Music nagradu, te održala potpuno iskren i emotivan govor:

„Te 2014. godine na ovoj pozornici bio je prvi put da sam bila svoja i sto posto iskrena sa svima vama“, rekla je Sel, mislivši na trenutak kad je izvela pjesmu „The Heart Wants What It Wants“, za koju se šuška da govori o njenoj vezi s Justinom Bieberom. 

"Mislim da sada mogu reći da većina vas zna puno o mom životu, bez obzira na to koliko se meni to sviđalo ili ne. I morala sam napraviti pauzu, jer sam imala sve, a bila sam u potpunosti slomljena iznutra. I držala sam to u sebi jer vas nisam htjela iznevjeriti, ali sam naposljetku iznevjerila samu sebe. Više ne pokušavam dobiti potvrdu od drugih, niti mi je to potrebno. I najiskrenije vam mogu reći da sam vam svakog dana zahvalna na tome što mogu dijeliti ono što volim s tako divnim ljudima. I moram zahvaliti svojim fanovima jer ste vi tako odani i nemam pojma što sam napravila da sam vas zaslužila.“ izjavila je.

 

Lady Gaga je Seleni posvetila divnu poruku na svom Instagram profilu:

"Predobro što se mogu družiti s najvećom rock zvijezdom večeras. (Znate, osim Stinga i Green Daya)... djevojka s najvećom nagradom od svih, VELIKIM srcem kojeg dijeli sa svijetom", napisala je Gaga na svom Instagramu, uz ovu zajedničku fotografiju. Njena je teta preminula u 19-oj godini od lupusa, bolesti s kojom se bori Selena.

 

gagasele