"Harry je godinu i pol živio u mom potkrovlju!"

Foto: Instagram

Svašta ćemo još saznati o njemu...

Slavni redatelj otkrio/ "Harry je godinu i pol živio u mom potkrovlju!"

Harry Styles je godinu i pol proveo gotovo kao beskućnik, otkrio je to njegov prijatelj i redatelj brojnih One Direction spotova, Ben Winston. Prvotni plan bio je da Hazza dva tjedna provede u njegovoj kući, tj. da ima smještaj, dok ne kupi svoju vlastitu kuću. Harry se smjestio u potkrovlju njegove kuće.

Ben je tako otkrio da mu je Harry rekao da mu treba nakratko smještaj jer kupuje kuću i trenutno nema gdje boraviti. “Dva tjedna kasnije, kuću još nije kupio.", izjavio je redatelj za magazin Rolling Stone.

“Onda je rekao, ‘Ostat ću do Božića, ako ti ne smeta.’ Stigao je Božić i opet ništa! U tih 20 mjeseci koliko je bio kod nas, oni su prešli put od X-Factora do najprodavanijih svjetskih izvođača. Svo to vrijeme on je živio s nama u običnom predgrađu. Nitko nikad nije saznao, zaista. Čak i kad bi se šetao po susjedstvu, nitko nije ni pomislio da je to on. Kad je otišao, moram priznati da nam je bilo teško”, priča on.

Jer, ističe Ben, njemu i njegovoj supruzi Meredith, zapravo je baš bilo super što je netko tako mlad s njima u kući i dovodi goste. “Nas dvoje bismo kao neki starci rano odlazili u krevet u piđamama, a onda bismo čuli kućna vrata i provjeravali je li došao sam ili je doveo nekoga. Nekad nije bio sam pa je bilo stvarno uzbudljivo znati da u našem potkrovlju spavaju svjetske zvijezde!”

A čitavo to vrijeme Harry se ponašao kao obični dečko, ne kao superzvijezda - zbog čega Harryja volimo još više...

 

Izvor: capitalfm.com