Sel, Jus, Shawn, Ari i Tay u konkurenciji za People’s Choice Awards!

Foto: Instagram

Ovisi o fanovima...

Glasaj za svog favorita/ Sel, Jus, Shawn, Ari i Tay u konkurenciji za People’s Choice Awards!

Fanovi, evo još jedne prilike da podržite svoju zvijezdu: People's Choice Awards objavio je kandidate za nominacije za ovu prestižnu nagradu, a razloga za veselje imaju Selenatori, Arianatori, ali i Belieberi.

No ovo je zapravo tek prvi krug glasanja u kojemu u svakoj kategoriji izabirete pet osoba za koje smatrate da zaslužuju nominaciju. To znači da  u kategoriji za najbolju pjevačicu možete glasati istovremeno i za Sel, i za Ari, i za Tay ukoliko želite da one budu nominirane. 

Velik zadatak očekuje Arianatore i Selenatore, s obzirom da su njihove zvijezde kandidati za nominacije u velikom broju kategorija. Selena se bori za nominaciju za omiljenu osobu na društvenim mrežama, omiljenu pop pjevačicu i omiljenu pjevačicu, jednako kao i Ariana Grande koja je i u jednoj kategoriji više – za najbolji album godine!

Bieber je u konkurenciji za nominaciju u kategoriji za najboljeg izvođača godine, kao i Shawn Mendes, a Taylor za najomiljeniju osobu na društvenim mrežama i omiljenu pop zvijezdu. Glasanje je neograničeno, a glasati možete ovdje!

 

Zvijezde koje uđu u top 5 u svojim kategorijama, bit će i službeno nominirane, a taj krug glasanja kreće 15. studenog!