Gigi istukla svog "napadača"!

Foto: Instagram

S nekim curama nema šale!

Opasna cura/ Gigi istukla svog "napadača"!

Nakon revije u Milanu, Gigi Hadid doživjela je veliku neugodnost, no polazala je da je cura s kojom nema šale! Ona je bila u društvu svoje sestre Belle Hadid, i prilikom ulaska u automobil zastale su te se još malo fotkale s fanovima, no tada joj je s leđa prišao nepoznat čovjek, zagrlio je oko struka i pokušao podići.


Gigi se prvo zbunila i provjerila poznaje li ga, ali kad je shvatila da ga vidi prvi put u životu, uplašila se i počela vikati da je odmah spusti dolje,  a zatim ga je, pošto je nije poslušao, udarila nekoliko puta.

Ispostavilo se da joj je s leđa prišao internetski šaljivđija Vitalii Seduk, koji je taj svoj postupak nazvao protestom."Smatram da je Gigi Hadid lijepa, no toj djevojci i njenoj prijateljici Kendall Jenner nije mjesto na prestižnim modnim pistama. Htio sam potaknuti modnu industriju da tamo stavlja prave talente umjesto takvih 'Instagram zvijezda' - napisao je Vitalii pravdajući svoju "šalu".

Pojedini američki tabloidi nakon svega kritizirali su Gigi, a ne njega! Njeno je ponašanje neprikladno za jednu manekenku, napisali su.
Na to se oglasila i Gigi:

“Nepoznatom piscu članka: FAN??? Pravi fanovi će vam odmah reći što se zapravo dogodilo. Ja sam ljudsko biće i imam pravo braniti se. Otkud tom idiotu pravo da misli da može nekoga tako uzeti i nositi? No, brzo je pobjegao”, napisala je Gigi.

Što vi mislite? Ne opravdavamo nasilje, no Gigi je očito imala svakakvih neugodnih iskustva u svojoj karijeri, i takvu stvar nije doživjela kao šalu...

 

 

Clipboard01