Fanovi napali Eda da je uobražen!

Foto: Instagram

U novome spotu postao je boksač...

Kakva izjava!/ Fanovi napali Eda da je uobražen!

Nakon njegove izjave za GQ magazin u kojemu je izjavio da ni on ni njegova prijateljica Taylor Swif nikada nisu bili među popularnim klincima (što je fanove oduševilo), Edova nova izjava fanove je naljutila. I nisu baš na njih najbolje reagirali na društvenim mrežama.

Ed je tako izjavio da Taylor želi biti najbolja ženska umjetnica na svijetu, a on muški, a onda je nastavio u tonu koji je fanovima zazvučao uobraženo i napuhano.

"Danas je puno skladatelja i izvođača. Ja nisam prvi, ali ih ima mnogo više nego prije. Drago mi je što se natječu sa mnom, čak i onda kada me kopiraju.", rekao je Ed.

Među komentarima na Twitteru bilo je onih koji misle da je ovom izjavom “uništio svoj dobar imidž" i da mu ne dostaje skromnosti. No Ed nije stao na tome.

"U trci na 100 metara za najbolji album, ja jednostavno znam da ću pobijediti. Ne zanima me tko što radi. Znam samo da ću pobijediti. Uvjeren sam da ću stići prvi!", dodao je, i naravno, navukao još veći bijes na sebe.

 Ruku na srce, Ed je zaista dobar u tome što radi, osvojio je mnogo nagrada, a i pjseme koje je napisao za druge izvođače također su hitovi. No, možda bi ipak trebalo malo skromnije?

Što vi mislite? Je li se Ed samo našalio ili se prilično uobrazio?