Evo što kaže Zayn o karijeri nakon One Directiona...

Foto: Instagram

"Nije mi bilo dobro..."

Konačno slobodan/ Evo što kaže Zayn o karijeri nakon One Directiona...

Zayn Malik je u svom intervjuu u ljetnom izdanju magazina Dazed progovorio i o svojoj karijeri nakon One Directiona, koje je uspješna, ali priznat ćete, on se ipak ne snalazi baš najbolje u solo vodama. Zasad. Jer Zayn je, zbog napadaj panike od kojih pati u zadnjih nekoliko mjeseci, otkazao i neke nastupe.

Njegova djevojka Gigi Hadid ga razumije, ali smatra da bi mu možda i čak bilo bolje da se vrati u One Direction... Ipak, njemu to čini se ne pada na pamet. U intervjuu je izjavio da je iz benda morao otići, bez obzira na sve.

“Stvarno nisam znao što će se dogoditi”, priznaje on. “Solo albumom htio sam pokazati nešto sasvim novo. Očekivao sam da to pomalo izbezumi Directionere. Bilo je to teško vrijeme za mene. Ipak, ispalo je super jer su me ljudi razumjeli.

“Znam da će me neki uvijek promatrati samo kao člana boybanda. Meni jednostavno nije bilo dobro u One Directionu. Znate što želim reći? Nisam se dobro osjećao... A kad se tako osjećate, onda morate otići. Konačno sam slobodan”,izjavio je Zayn za Dazed.

I naravno, podrška njegove drage uvijek mu puno znači. Ali i pohvala na album Gigine BFF Taylor Swift, koja je, kad su svi zajedno prvi puta preslušavali njegov album, rekla da je izvrstan. "Zacrvenio sam se, jer kad vam to kaže takva zvijezda, onda znate da ste uspjeli", izjavio je Zayn.

 

 

"Budi ono što jesi, i nedaj da te išta spriječi u tome, inače će ti se sve srušiti na glavu..."

maliko876