Ekipa iz solo svijeta!

Foto: Instagram

Trebamo ih pratiti i dalje!

K-pop Stars/ Ekipa iz solo svijeta!

U svijetu rezerviranom za velike grupe i brojne članove pojavilo se i nekoliko izvrsnih solo izvođača koji pokušavaju pronaći svoje mjesto u K-pop svemiru…

Jo Woochan, Park Hyunjin & Achillo

Savršena trojka

Svi slušaju: "OGZ"

Jo Woochan, Park Hyunjin i Achillo imaju samo trinaest godina, ali već sada zvuče duplo bolje od nekih puno starijih kolega. Izvrsnim singlom "OGZ" pokazali su svoj nevjerojatan talent i hrabrost da pokažu cijelom svijetu koliko su jedinstveni i drugačiji. Jo, Park i Achillo su stvarno preslatki, zvuče oštro i hrabro osvajaju K-pop svijet.

 

Samuel

Bez predaje!

Svi slušaju: "Sixteen"

Polukorejac, polumeksikanac, pjevač i plesač Samuel Kim Arredondo se pridružio K-pop svijetu sa samo jedanaest godina. Objavio je svoj prvi singl "Sixteen" u kojem je apsolutno sve savršeno: od njegovih plesnih pokreta, izvrsnih stihova pa sve do njegove cool frizure.

 

Aivan

Nikamo bez gitare

Svi slušaju:"Tell The World"

Prije 27 godina Lee Yohan rođen je u Seulu, ali je većinu života proveo u Kanadi, neko vrijeme u Engleskoj i Filipinima. Njegov prvi, autorski singl "Tell The World" konačno smo dočekali ovoga ljeta! 

 

Hyolyn

Nezaboravni glas

Svi slušaju: "To Do List"

Kao bivša članica super uspješne grupe Sistar, vokalistica Hyolyn vjerojatno ima puno više iskustva nego ostali novi solo izvođači. "To Do List" svojim je fanovima iskreno ispričala priču o ljubavnom iskustvu i pokušaju da zaboravi svojega bivšeg, ali i pokazala sve svoje vokalne vještine.