Demi se povlači sa scene i ne zna hoće li se vratiti!

Foto: Instagram

Nadamo se da će se predomisliti...

Fanovi u šoku/ Demi se povlači sa scene i ne zna hoće li se vratiti!

Demi Lovato potpuno je izbezumila svoje fanove objavivši prošle noći da će u 2017. godini napraviti totalnu pauzu od pojavljivanja u javnosti, ali i da nije uopće sigurna da će se ikad vratiti na scenu!

 “Tako sam uzbuđena zbog 2017. godine. Napravit ću pauzu od glazbe i javnosti. Nisam vam ja za ovaj posao i medije”, napisala je na svom Twitter profilu. Ova izjava uplašila je njene fanove, a sve je postalo još gore kad ju je jedna djevojka pitala: “Vraćaš li se?”

 “Ne znam. Čini mi se da nije vrijedno toga više. Da budem iskrena, radije bih se bavila humanitarnim radom”, odgovorila je Demi potpuno pesimistično.

Iako Demi nije navela što ju je točno navelo da donese ovakvu odluku, većina smatra da ona teško podnosi kritike medija, a sklona je i bez pardona svima otvoreno reći sve što ju smeta i što ih ide. Ipak, nadamo se da je u pitanju samo zasićenje i loš trenutak, te da iza nje stoji velik broj ljudi i fanova koji je podržavaju i vole baš takvu kakva je.

Lovaticsi su tijekom noći odmah podsjećali Demi koliko je vole i molili je da ih ne ostavlja. Zaista se nadamo da će se Demi predomisliti...

 

demilo76