Demi proslavila pet godina bez alkohola i droge

Foto: Instagram

Krenulo joj je i u ljubavi...

Čestitamo/ Demi proslavila pet godina bez alkohola i droge

Demi Lovato dugo se borila s ovisnostima, no ipak je pobijedila. Još prije pet godina nije mogla ni sat vremena provesti  bez droge, no danas je potpuno čista, a ponosno ističe da u sebe ne unosi ni kap alkohola jer bi je to moglo ponovno odvesti u pakao.

Godišnjici koju provodi bez ovisnosti posvetila je objavu na Instagram profilu, a i napisala je kako je trijezna punih 5 godina.

"Tako sam zahvalna. Bilo je ovo posebno putovanje. Toliko uspona i padova. Toliko puta sam htjela ponovo posegnuti za porocima, no kontrolirala sam se i molila Boga da me oslobodi opsesije. Jako sam ponosna na sebe, ali ne bih to postigla bez Boga, moje obitelji, prijatelja i svih koji me podržavaju. Danas sam jako sretna. Hvala svima koji ste bili uz mene i koji ste vjerovali u mene”.

Demi je danas zdrava i trijezna, a trudi se brinuti o sebi i svome zdravlju, redovito vježba, no uvijek je spremna otvoreno govoriti o svojim problemima i pomoći drugima.

Na bolje joj je krenulo i u ljubavi. Naime, Lovato je od početka godine u vezi sa šest godina starijim brazilskim MMA borcem Guilhermeom Vasconcelosom. 

 

Demina objava: punih 5 godina je trijezna...

demilo367