Demi na rehabilitaciji, iz svog života mora izbaciti sve lažne prijatelje

Foto: Instagram

"Bolest za koju nema lijeka..."

Dosta je/ Demi na rehabilitaciji, iz svog života mora izbaciti sve lažne prijatelje

Nakon što je sve potresla vijest o njenom predoziranju i lošem zdravstvenom stanju, Demi je, nakon 2 tjedna, napustila bolnicu i prijavila se na liječenje od ovisnosti. Njena rehabilitacija trebala bi trajati 30 dana, no svakako može i duže. Demi bliski ljudi (njena obitelj i njen tim) postavili su joj ultimatum, a i ne žele ni da se više druži s negativnim ljudima uz koje se ponovno vratila ovisnostima, no koji su je ostavili kad su joj bili najpotrebniji.

Demi je savjetovano i da promijeni broj telefona te da posve iz svog života izbaci takve ljude. Zasad, jedini koji ostaje na popisu iz njenog starog života, a koji je uvijek bio uz nju je Wilmer Valderama, njen bivši dečko.

O svemu se oglasila i sama Demi: "Uvijek sam bila posve otvorena o svojoj borbi s ovisnostima. Ono što sam naučila je da je ta bolest neće nestati sama od sebe tijekom vremena. To je nešto sa čime ću se morati nastaviti boriti..." Da, Demi je u pravu, jer pravog lijeka nema - puno toga ovisi o njoj, ali i o ljudima koji će joj pružiti podršku.

 

 

Demi no prvo obraćanje javnosti...

dmio