Demi i Selena opet su najbolje prijateljice!

Foto: Instagram

Stare svađe su zaboravljene, cure su opet BFF!

Pomirile se/ Demi i Selena opet su najbolje prijateljice!

Stiže predivna vijest za sve fanove! Demi Lovato i Selena Gomez, nekad BFF, izgubile su svaki kontakt i prestale se družiti prije otprilike godinu dana, no cure su se sad očito pomirile i prijateljstvo ponovno cvjeta! Ovaj njihov super selfie objavila je danas na svom Instagram profilu Demi, i uz njega napisala: "Vidite kako smo cool... Prijateljice oduvijek.

Inače, njih dvije gotovo da su i zajedno odrasle. "Poznajem je od svoje 7. godine", rekla je Selena kad su je nedavno pitali zašto se više ne druže. "Razdvojile smo se, i ne znam u čemu je problem, no nadam se da će se jednog dana Demi vratiti u moj život".

A prijateljstvo je puklo kad je Demi prije otprilike godinu dana prestala pratiti Selenu na društvenim mrežama, te je skroz izbrisala iz svog života. Demi je tad izjavila: "Došle smo do točke kad ljudi odrastaju i mijenjaju se, pa se jednostavno prestanu družiti". Šuškalo se tada da je Demi zapravo bila razočarana u Selenu zbog njene burne veze s Justinom Bieberom.

No prijateljstvo se počelo obnavljati ovog ljeta. Demi je ponovno počela pratiti Selenu, pa joj je onda Selena napisala prekrasnu čestitku za rođendan, 20. kolovoza, i zatim su se cure, obzirom da obje spremaju nove albume, i javno počele podržavati.

Bravo, cure, nadamo se da ih više nijedan dečko i ljubavni jadi neće razdvojiti!