"Danas je teško biti cura, prestroge smo prema sebi!"

Foto: Instagram

"Akne su me uništile..."

Camila o samopouzdanju/ "Danas je teško biti cura, prestroge smo prema sebi!"

Najavila nam je izlazak svog prvog solo albuma (12. siječnja 2018), ali i to da je njegovim izlaskom jedno poglavlje njenog života završeno. No u svom nedavnom intervjuu otkrila je i da je u današnjem svijetu teško biti cura.

"Cure su često prestroge prema sebi", izjavila je Camila. “Teško je biti djevojka, jer bez obzira kako izgledamo, uvijek smo prekritične prema sebi i stalno mislimo da nas netko prosuđuje, brinemo se previše. Mislim da je to nešto sa čime se stalno suočavamo. Mislim, svi imamo one dane kad se ne osjećamo dovoljno lijepima - znam, jer i ja imam takve dane.

A priznala je i da se godinama borila s niskim samopouzdanjem jer je imala akne i probleme s kožom.

"Bojala sam se kako će mi ujutro lice izgledati. Ništa mi nije pomagalo", izjavila je za magazin J-14. "Nisam bila uopće svjesna da loš ten toliko može uništiti samopouzdanje...", kaže Camila

Što se make-upa tiče, najvećih problema imala je s korištenjem tuša za oči. "Imam strašno lošu koordinaciju ruke i oka, ali snalazim se nekako... No kad sam u gužvi i ne stižem, uvijek pomaže dobra maskara, ja osobno koristim L'Orealovu maskaru, koja moje trepavice u trenu učini glamuroznima."