Cameron otvoreno o svojoj najvećoj nesigurnosti...

Foto: Instagram

Pokazala je stranicu svoga dnevnika...

"Bila sam jako nesretna"/ Cameron otvoreno o svojoj najvećoj nesigurnosti...

Dove Cameron često koristi društvene mreže kako bi ohrabrila svoje pratitelje i fanove, pa je tako otvorila dušu, tj. svoj dnevnik i pokazala fanovima zbog čega je najviše bila nesigurna u svom djetinjstvu. Njena bolna točka bila je - blijeda put, tj. njena svijetla koža.

"Kad pogledam daleko unatrag, uvijek sam dozvoljala drugim ljudima da utječu na mene, najviše ono što sama mislim o sebi", napisala je.

Nije joj zapravo toliko smetala svijetla koža, nego to što bi se odmah zacrvenjela... A ako i sami imate svijetlu put, onda sigurno znate kako se lako i brzo obrazi zacrvene i tako sve o sebi otkrijete...

"Kad me bilo sram, kad sam zbog nečega nervozna... odmah sam se jako zacrvenjela", piše Dove. "I toga sam počela biti svjesna već u osmoj godini, pa sam mrzila svoju blijedu put jer je tako lako otkrivala moje osjećaje. Sve više sam osjećala potrebu da lice prekrijem debelim slojem pudera. Otuda valjda i moja doživotna ljubav prema kozmetici i make-upu.

No ipak, u jednom je trenu shvatila da to što njena put odmah otkriva osjećaje uopće ne treba biti nešto zbog čega se treba sramiti.

"Tko kaže da ružičasta, vruća krv koja juri kroz obraze nije nešto božanstveno? Nije li to znak da smo živi... Sposobnost da komuniciramo? Osjećam snažnu želju da ponovno definiram sebe sada kada znam da to nitko ne može bolje od mene."

 

Stranica njenog dnevnika...

dove123