"Bio sam mlad i neiskusan, želio sam normalnu vezu!"

Foto: Instagram

Kratka veza o kojoj se dugo pričalo...

Harry o Taylor Swift/ "Bio sam mlad i neiskusan, želio sam normalnu vezu!"

U svom je intervjuu u magazinu Rolling Stone Harry govorio o prvom singlu, filmu Dunkirk, odnosu s članovima 1D... ali i o ljubavi, tj. o svom odnosu s Taylor Swift, vezi o kojoj se puno pisalo i nakon njihova prekida.  Vezu su započeli 2012. godine, a već na drugom sastanku fotografirani su, no sljedećeg mjeseca prekinuli su i to poslije zajedničkog odmora na Karibima.

"Kad vidim fotke tih dana, pomislim: veze su teške, koliko god imamo godina. Dodajte još k tome da s 18 godina sigurno ne razumijete kako bi veza trebala izgledati pa vam sve to nimalo ne pomaže. Mislim, tada ti je to sve skupa neugodno... Na dejtu si s nekim tko ti se jako sviđa, trebalo bi biti jednostavno, zar ne? To je bilo iskustvo iz kojega sam nešto naučio, ali zapravo želio sam da to bude jedna normalna tinejdžerska veza.", priznao je Harry u intervjuu.

Na pitanje je li svjestan da su Taylorine pjesme “Out of the Woods” i “Style” inspirirane njihovom vezom i posvećene njemu, on je rekao da ne zna je li to istina, ali da ona izvrsno piše pjesme.

 "I ja pišem o svojim iskustvima. To je najteže priznati i nije mi baš drago govoriti o tome. Tu se radi o dvoje ljudi. Nikad nikome neću sve reći", dodao je.

A pitali su ga i bi li priznao Taylor da mu se sviđaju njene pjesme.

"Pa... Da i ne. Ne trebam joj ja to reći. To su super pjesme… To je najbolji neizgovoreni dijalog ikad", zaključio je on.