"Išla sam na kemoterapiju..."

Foto: Instagram

"Izlazi "Revival", jako sam nervozna", napisala je...

Selenina borba s teškom bolešću/ "Išla sam na kemoterapiju..."

Sutra, 9. listopada, izlazi novi njen novi album "Revival", a nova Selena, kako za sebe voli reći, odlučila je biti posve iskrena i tako odgovoriti svim hejterima koji joj neprestano zamjeraju višak kilograma, no pritom ne znaju (ili ih ne zanima) da se ova mlada cura bori sa teškom autoimunom bolesti, lupusom, koji joj je dijagnosticiran sa 7. godina.

O svojoj borbi sa tom teškom bolešću, zbog koje je išla na kemoterapiju i povukla se sa scene, govorila je u svom nedavnom intervjuu magazinu "Billboard".

„Moje stanje je bilo teško, morala sam ići na kemoterapju, a skoro sam doživjela i srčani udar. Čitavo to vrijeme htjela sam hejterima poručiti da ne znaju o čemu pričaju i da sam na kemoterapiji... Željela sam im reći: Vi ste kreteni. Ali nisam. Povukla sam se u sebe dok ne vratim samopouzdanje.“, rekla je Selena prisjećajući se tog razdoblja.

„Spas sam pronašla u glazbi. Tako sam prokleto dobra prema svima, a svi me vrijeđaju, postala sam glavna tema u žutom tisku. Radim od svoje 7 godine, a sa 17.godina postala sam Unicefov ambasador. "Revival" me dodatno motivira da krenem dalje."

Ipak, jedna joj je puno pomogla i bila joj velika podrška čitavo to vrijeme. To je njena najbolja prijateljica Taylor Swift.

"Taylor mi je vratila vjeru u ljude. Sve cure iz naše ekipe su predivne. Zezamo se, fotkamo, plešemo, mijenjamo haljine... Ona se super ponaša prema svim curama", rekla je Selena. "Ona mi je pomogla da se izvučem iz ljušture u koju sam se sakrila".

Ovoj curi se možemo stvarno samo diviti: i službeno je postala jedna od najsnažnijih mladih zvijezda!

 

 

"Nova Selena" na naslovnici magazina Billboarda...

sg1