"Bila sam bespomoćna, mogla sam samo moliti za njih dvije"

Foto: Instagram

"Ta će slika živjeti s nama..."

Selenina mama/ "Bila sam bespomoćna, mogla sam samo moliti za njih dvije"

Donedavno nismo ništa znali o tome da je Selena ljetos prolazila kroz teško razdoblje i imala trnasplantaciju bubrega,, a neke detalje o tome otkrila je sad i Selenina mama Mandy Teefey. Mandy kaže da je bila jako preplašena i za Selenu i njenu prijateljicu Franciu koja joj je donirala bubreg.

"Bila sam bespomoćna i uplašena i jedino što sam mogla je moliti za njih dvije", izjavila je Mandy. ""Selena je dobila bubreg, ja i dalje imam svoju kćer, no dobila sam još jednu... hvala svima, posebno i Franciji i njenoj predivnoj obitelji."

"To je jedna od fotografija koje oduzimaju dah i koja će živjeti vječno sa mnom", kaže Selenina mama  o bolničkoj fotografiji Selene i Francie."Kad god ćemo se pitati imamo li uspone i padove, uvijek mogu pogledati tu fotografiju i znati da ćemo se podići gore. Mislim da me više neće pustiti u tu bolnicu. Bila sam Mama medvjed... Sve smo preživjele uz pomoć ljubavi, molitve i boga."

Francijina mama, Virginia Almendarez ovako je izjavila (za Telemundo): "Francia je odrasla i sama donosi svoje odluke. Bila sam preplašena, no rekla mi je da se dobro informirala i da će to učiniti. Jedino sam mogla poduprijeti je. Ona ima veliko srce jer ne bi baš svatko donirao svoj organ..."

 

Izvor: seventeen.com