"Bieber je arogantni mali gad, lagao sam mu i ponizio ga..."

Foto: Twitter

Marylin i Bieber...

Sve zbog majice/ "Bieber je arogantni mali gad, lagao sam mu i ponizio ga..."

Justin Bieber tijekom svoje turneje “Purpose” imao je na majici lik slavnog rokera Marilyna Mansona (48), no on baš i nije time oduševljen. Jer je u svom intervjuu o Justinu govorio prilično ružno. Njihov susret opisao je Manson u svom intervjuu i pritom Biebera nije nimalo štedio.

"Sreo sam ga u jednom baru u L.A.-u, i rekao mu: Hej, nosio si majicu s likom, a on mi je odgovorio: "Da, učinio sam te ponovno važnim". To mu je bila velika greška", izjavo je Manson. "Nakon toga sam poludio. Baš je gad što je tako nešto izjavio". I zato ga je Manson odlučio kazniti.

"Rekao sam mu da bi bilo dobro da otpjevamo duet na njegovom koncertu, te da ću ja doći na njihovu probu. Naravno, nisam se pojavio. Baš je bilo glup ako je u to povjerovao."

Marylin također kaže da nije istina da ga je itko iz Bieberovog tima tražio odobrenje za majicu s njegovim imenom. Zbog kršenja autorskih pravaManson je dobio veću količinu novca. "Znali su da su pogriješili, i rekli su mi da mogu dobiti novca koliko želim, tako da sam ga dva puta ponizio. Sve se to ne bi dogodilo da nije izjavio: Ponovno sam te učinio poznatim."

A kakav je dojam uopće ostavio Bieber na Mansona?

"Baš je mali arogantni gad da je tako nešto rekao. Uz to je i stalno govorio "Yo yo bro!' i pritom me dodirivao... Ljigavo."