Ariana je prva, no jedna zvijezda opako joj se približava...

Foto: Instagram

Arianatori su najjači na društvenim mrežama...

Zvijezde društvenih mreža/ Ariana je prva, no jedna zvijezda opako joj se približava...

Ariana Grande i ovog je tjedna najpopularnija internetska zvijezda, tj. na vodećim društvenim mrežama, a gotovo sve zvijezde koje su obilježile American Music Awards na toj su ljestvici (Billboard magazin) napravile skok, posebno Selena Gomez! O njoj se na društvenim mrežama najviše govori, i mogla bi skinuti Arianu s trona...

Ari je po 15. put na prvom mjestu na toj listi: o njoj se najviše priča na Facebooku, Twitteru, Instagramu, YouTubeu, Wikipediji, Instagramu, Tumblru i Vineu. Arianatori su Ari sačuvali na vrhu najviše zbog nevjerojatne količine glasova koju su joj davali za AMA, što se i isplatilo jer je ona osvojila nagradu za najboljeg izvođača godine.

Ari je inače prošlog tjedna bila druga, iza K-pop sastava BTS koji je sad ponovno na broju 2. Biebs se s petog mjesta popeo na treće, Zayn se sa sedmog popeo na četvrto, a Selena je s broja 30. poletjela na broj 6.! To su zvijezde čiji su fanovi trenutno najaktivniji.

S druge strane pak, Shawn Mendes pao je sa trećeg na deveto mjesto, Niall je i pored nastupa na AMA ostao na broju 15., a i dalje se sjajno drži Lali Esposito na mjestu broj 12., a koja je nagradu za najboljeg latinoameričkog izvođača na MTV EMA, zgrabila ispred nosa Martini Stoessel.

Istaknuti treba još i Little Mix koju su sad 19. (bile su 29.), Dulce Mariu (bila 34. sad je 22.), Demi Lovato (pad sa 18. na 25. mjesto), Taylor Swift (pad sa 12. na 28.) i Sabrinu Carpenter koja je 48. (bila je 46.).

Pogledajte kompelntnu listu Billboard Social 50...