7 najvećih svađa na društvenim mrežama 2015.!

Foto: Instagram

Opaka reperica Nicki nema dlake na jeziku...

Iskre su frcale/ 7 najvećih svađa na društvenim mrežama 2015.!

Društvene mreže ove su godine bile poligon za svađe, iskre su frcale na sve strane! No problem je u tome što tada svađe postaju javne, pa i fanovi biraju svoje strane, a često je sve - krivo shvaćeno. Ovo je 7 najvećih svađa 2015.g. koje su pokrenule lavinu rasprava!

 

7.Calvin Harris vs. Zayn Malik

Kada je Zayn Malik na svom Twitter profilu usporedio broj pregleda Taylor Swift s brojem pregleda Miley Cyrus, nije mu uzvratila Taylor, nego njen dečko Calvin Harris. Dečki su prepucavali...

calvizayn

Status: Calvin je ipak uvidio da je pretjerao, ispričao se Zaynu, napisavši da nije na njega osobno mislio. Čak mu je zaželio i sreću. Zayn nije ogovorio, no čini se da su njih dvoje svoje nesuglasice riješili.

 

6. Amanda Stelnberg vs. Kylie Jenner

Zvijezda Igara Gladi, Amanda Stelnberg, prozvala je Kylie Jenner da prisvaja kulturu afroamerikanaca, no samo svojim perikama, umjesto da se bori za njihova prava.

Kylie joj nije ostala dužna: "Smetalo bi ti da jesam, smetalo bi ti da nisam. Idi se drži za ruke s Jadenom, ili tako nešto", misleći pritom na to da je Amanda njenog bivšeg dečka Jadena pozvala na svoju maturalnu večer.

kliei

 

Status: Amanda nije odgovorila Kylie, no Kylie je viđena s Jadenom. Twitter se užario jer su fanovi birali strane, i navodili primjere zvijezda koje se bore ili ne za prava manjina.

 

5. Zendaya vs Giualiana Rancic

Kad je Zendaya zablistala na dodjeli Oscara noseći dreadlockse, Giuliani Rancic (voditeljica modne emisije Fashion Police) nije se to svidjelo. Izjavila je da izgleda nemarno, i da crveni tepih nije za takvu frizuru.

Zendaya Giuliani nije ostala dužna te ju je podsjetila na svom Instagram profilu da su mnoge slavne ličnosti, afroamerikanci, ponosno nosili svoje dreadlockse.

zendayaaaa

 

Status: Giuliana joj se ispričala i na svom profilu i javno. A Zendaya je opet proglašena najboljom kad treba odgovoriti hejterima na društvenim mrežama.

 

 

4. Naughty Boy vs. Louis Tomlinson vs. Zayn Malik

Nije tajna da je Louisa Tomlinsona najteže podnio odlazak Zayna Malika iz 1D-ja, a kad su se pojavile fotke Zayna i glazbenog producenta Naughty Boya kako se zabavljaju u studiju, Louis je komentirao producenta: "grozno je što se taj krpa na tuđu karijeru". Umiješao se i Zayn, prozivajući Louisa da se počne baviti svojim životom.

zayn louis

 

Status: Dečki su se jedan drugome ispričali. Zayn je One Directionu čestitao na novom albumu. No Louis i Naughty Boy i dalje se baš - ne vole.

 

 

3. Naughty Boy vs Zayn Malik

Kolo sreće okrenulo se na Naughty Boya. Zaynu je dojadilo što ga stalno proziva u medijima, pa mu je odgovorio na Twitteru prilično ružno. "Nas dvoje se uopće ne poznajemo, tko si ti?"

zayn boy

Status: Naughty Boy je stvar pokušao izgladiti, no Zayn nije baš bio zainteresiran. Njih dvoje nakon okršaja na Twitteru nisu viđani zajedno! 

 

 

2. Taylor Swift vs. Nicki Minaj

Nakon nominacija na dodjeli MTV Video Music Awards, Nicki Minaj napisala je na svom Twitter profilu: "Nakon što u spotu "zamašete" mršavim tijelima, odmah te nominiraju za nagradu!"

Taylor je na taj njen post odgovorila: „Uvijek sam te voljela i podržavala. Nije lijepo od tebe što napadaš druge cure.“ "WTF? Tebe nisam ni spomenula", napisala je na to Nicki.

nickitay

Status: Taylor se odmah ispričala jer je, kaže, krivo shvatila, a njih dvije su čak i zajedno nastupile.

 

1. Nicki Minaj vs Miley Cyrus

E, ovo je definitivno svađa br. 1. Miley se uključila u raspravu Nicki i Taylor, rekavši u inervjuu za New York Times da Nicki nije baš pristojna te da je bila ljuta što nije dobila nagradu.

Stvar se zakuhala na samoj dodjeli. Kad je Nicki od Miley primala nagradu za najbolji Hip Hop video, Nicki je uzvratila: “A sad se vraćamo ovoj k***ki koja je imala puno toga o meni za reći u medijima“. Šokirana Miley je pokušala izgladiti stvar, no Nicki se nije dala!

Status: Nepoznato. Dok neki smatraju da je njihova javna svađa namještena, neki misle da je 100% stvarna. Danima su se na internetu o njih dvije vodile rasprave, fanovi su žestoko držali svoju stranu...