5 zvjezdanih isprika koje su obilježile 2015.!

Foto: Instagram

Zaynu često svašta "izleti"...

Što im je bilo?/ 5 zvjezdanih isprika koje su obilježile 2015.!

Zvijezdama je dobro poznato da fanovi često traže ispriku zbog nekih njihovih pogrešaka, a zvijezde se, bez problema, i ispričaju. Nije lako biti pod povećalom javnosti, i ove godine zvijezde su se zaista puno ispričavale, no ovih 5. zvjezdanih isprika obilježilo je 2015. godinu!

 

1.Zayn Malik

Dok je bio zaručen sa Perrie Edwards, Zayn Malik je uhvaćen kako se drži za ruke s nepoznatom curom na Tajlandu. Mediji su fotke objavili, a bivši član “1D” je na svom Twitter profilu povodom toga napisao: ” Imam 22 godine. Volim djevojku po imenu Perrie Edwards. Ima mnogo ljubomornih smradova na ovom svijetu i žao mi je zbog toga!” No Zayn i Perrie pet mjeseci kasnije zaruke su raskinuli, a sigurno se i sjećate koliko je to ružno bilo...

 

2.Rebel Wilson

Tijekom jednog radijskog intervjua, zvijezda filma “Pitch Perfect”, Rebel Wilson otkrila je zašto je odbila sa sestrama Kendall i Kylie Jenner predati nagradu na VMA dodjeli. “Ja sam u potpunosti protiv svega za što se one zalažu! Njihove karijere nisu zasnovane na talentu! Kim se proslavila preko seks snimki, a ja sam išla u glumačku školu i jako se trudila!”, rekla je Rebel. No tjedan dana kasnije, glumica se zbog izjave ispričala te je čak Kim i njenoj obitelji na Twitteru zaželjela sve najbolje.

Rebel je malo pretjerala...

rebel

 

 

3. Justin Bieber

On je toliko puta zažalio ove godine, da je čak objavio i singl pod nazivom “Sorry”! Ispričavao se na Youtubeu, zatim se nekoliko puta ispričavao u showu Eellen DeGeneres, pa onda i tijekom nastupa. Jedna od isprika bila je i nakon što je objavio fotku svoje gole stražnjice. “Bila je to šala, no obrisao sam fotku jer me prate i mala djeca!”, rekao je Justin.

Sve je isprike sažeo u singl "Sorry"...

bibo9

 

 

4.Taylor Swift i Nicki Minaj

 Kada su svađu započele Nicki Minaj i Taylor Swift, društvene mreže su se doslovno zapalile... Nakon MTV VMA nomimnacija, Nicki je napisala: “Čim netko objavi video s mršavih tijelima, odmah ga nominiraju za nagradu.” Taylor je odgovorila: “Ja sam te oduvijek voljela i podržavala. Nije slično tebi napadati druge žene.” Situacija se zakuhala: “Ha? Očito nisi pročitala sve moje tvitove. Tebe nisam ni spomenula. I ja tebe volim!”, napisala je Nicki. Čini se da Taylor nešto krivo shvatila, jer joj se dva dana kasnije ispričala.

Često Taylor pomisli da su komentari upućeni njoj...

 swifti

 

 

5. Ariana Grande

U srpnju je Ariana Grande od američke miljenice brzo skočila na broj 1. omraženih amerikanaca. Mlada je zvijezda snimljena kako liže krafne za prodaju u jednom dućanu, govoreći pritom „Mrzim Ameriku“. Video je izazvao skandal, njeni sunoradnjaci to su joj zamjerili, a Ariana se fanovima ispričala „ponosan sam što sam amerikanka“, te je tvrdila da su je krivo shvatil i da je njen komentar bio upućen prehrambenoj industriji. Ariana se još nekoliko puta ispričala, govoreći da joj je jako žao i da će ubuduće morati bolje birati riječi, jer je ona ipak javna osoba.

Jadna se Ariana čitavo ljeto javno ispričavala...

grar