10 priznanja Zayna Malika koja su nas šokirala

foto: Instagram

Zayn kaže da je po prirodi otvoren i komunikativan

Otvoreno/ 10 priznanja Zayna Malika koja su nas šokirala

1. Nisam želio na audiciju za “X Factor”.

Zayn je priznao da je otišao na audiciju samo da ne razočara svoju mamu. “Nitko mi ne vjeruje kad kažem kako sam bio prilično lijen tinejdžer te da na audiciju ne bih najvjerojatnije stigao prije 4 poslijepodne. Mama me je probudila a ja sam otišao jer sam mislio da joj to dugujem”, rekao je bivši pjevač 1D.

 

zayn malik x factor audition

2. Još volim directionere.

Iako su fanovi znali na njegova vrata zvoniti danju i noću samo kako bi ga vidjeli, Zayn je ipak uvijek na njihovoj strani. Jednom kad su ih novinari nazvali “ludima”, Zayn ih je ispravio i rekao kako su samo “strastveni”.

3. U One Directionu su mi stvorili lažni imidž.

"Zapravo sam vrlo vesela i otvorena osoba, no postoje situacije u kojima su me predstavili kao vrlo tihog i tajnovitog lika. Pretpostavljam da sam se takav sviđao fanovima, ali to nisam bio pravi ja" rekao je.

4. Nisu mi dopuštali da budem kreativan.

“Svaki put kad sam htio unijeti neki svoj kreativni trenutak u pjesmu, ljudi iz produkcije to bi izrezali i vratili na staro. Zbog toga se nisam osjećao dobro.”

lonley boy

5. Napustio sam bend jer sam htio stvarati glazbu koju volim.

Zayn je htio promovirati glazbu koju voli i koja otkriva njegovu pravu osobnost, nije više mogao lagati sebe. Kaže da je u One Directionu zaradio dovoljno novca da živi lagodno do kraja svoga života te da mu vise nije važno prodati što vise karata za concert. Želi uživati u onome što radi.

6. Htio je napustiti turneju već na samome početku.

“Odmah sam htio napustiti turneju. Nisam bio siguran u kojem ću to trenutku napraviti. Jedno sam se jutro probudio I osjetio da mi je svega dosta. Sa mnom u hotelskoj sobi je bio moj mlađi rođak. Pitao sam ga: ‘Idemo kući?’ A on je rekao: ‘Ako želiš, idemo!’ I to je bilo to!”, ispričao je Zayn.

7.  Glasine o tome da sam prevario Perrie nemaju veze s odlaskom iz benda.

“Sasvim slučajno su se te dvije situacije dogodile u istom vremenskom razdoblju. Novinari su to odmah povezali jer dobro izgleda kad se čita jedno pokraj drugoga, ali doista nema veze jedno s drugim.

8. Nisam prekinuo s Perrie putem SMS-a.

“Nikad ne bih prekinuo s Perrie na takav način. Previše je cijenim da bih tako postupio. Volim je i uvijek ću je voljeti… Ja to znam, ona to zna, a red bi bio i da javnost to zna.”

9. Sve sam to učinio radi svoje obitelji. Želio sam im pomoći financijski…

10. Nikad ne bih slušao glazbu One Directiona.