Želiš da tvoj profil prati što više ljudi? Nema problema...

Foto: Fotolia

Ne moraš objaviti baš svaku fotku...

Insta Star/ Želiš da tvoj profil prati što više ljudi? Nema problema...

Bilo da si početnica, ili samo želiš više pratitelja na svom Instragam profilu, evo par jednostavnih trikova da i tvoj Instagram profil bude wow...

Biraj!

Kod fotki, koju ćeš podijeliti na Instagramu, ipak budi selektivna. Na Instagramu ne mora biti sve što si toga dana pojela, napravila, pročitala... Odaberi samo najzanimljivije fotke. Inače je nezanimljivo, ali i otkrivaš previše.

Filtriraj!

Filteri za uređivanje fotki su super i učinit će tvoje fotke neodoljivima. Ako ti filteri u samoj Instagram aplikaciji nisu dovoljni, možeš koristiti druge aplikacije s još boljim mogućnostima uređivanja. Neke od najboljih su Camera+, Blux Camera Pro, Snapseed, 360 Panorama…

Hashtagiraj!

Dodavanjem #hashtagova na fotku, privući ćeš velik broj lajkova, to je sigurno. Hashtag opisuje glavne karakteristike fotke i tako otvara vrata drugim korisnicima da vide što objavljuješ, ali ne pretjeruj brojem #hashtagova Do deset je OK.

Tagiraj!

Tagiraj lokaciju na fotki. Ljudi vole pregledavati fotke neke lokacije pa ti je to dobra šansa da osvojiš još lajkova i novih obožavatelja tvog profila.

Lajkaj!

Lajkaj tuđe fotke koje ti se sviđaju i tako privuci pažnju na svoj profil. Komentiraj i pohvali nečiju fotku, komuniciraj s drugima!

Sheraj!

Poveži svoj Instagram s Facebookom, Twitterom, Tumbrlom, Flickrom… tako ćeš još više proširiti svoju mrežu pratitelja.