Zavoli svoje tijelo... čak i u badiću!

Foto: Fotolia

Opusti se i uživaj!

Body check!/ Zavoli svoje tijelo... čak i u badiću!

Većini je cura odlazak na plažu noćna mora jer su jako nesigurne u sebe i groze se skidanja u badić. No i ti se možeš osjećati cool u svome tijelu. Evo kako...

*Nemoj biti prestroga prema sebi!
Uvijek smo prema sebi najkritičniji. Zar zaista misliš da će svi na plaži gledati samo tebe i primijetiti ako imaš malo celulita ili sala na trbuhu? Na plaži obično ne leže samo manekenke nego cure (i dečki) s više ili manje tjelesnih nedostataka. More i plaža su mjesta za uživanje, a ne za stres. Prestani se opterećivati izgledom!

*Pravi badić radi čuda
Bolje ćeš se osjećati ako na sebi imaš badić koji ti dobro pristaje. Prouči malo svoje tijelo i koji model najbolje prekiriva tvoje nedostatke. Ako imaš veće grudi, nemoj nositi minijaturne trokutiće, a ako si gore "ravna", nabavi kostim s podstavljenim košaricama ili volančićima koji će vizualno upotpuniti tvoju figuru.

*Pripazi na hranu!
I to je važno: ako se natrpaš neke teške hrane, koja te može napuhivati, osjećat ćeš se kao balon. Zato prije plaže odaberi neko voće, povrtnu salatu ili slično, kako bi se osjećala lako i poletno!

*Stav pobjednice!
Uspravno držanje važno je za zdravlje naše kralježnice, ali i za samopouzdanje. Svi izgledamo ljepše kad stojimo uzdignute glave, kad ispravimo ramena i stisnemo trbuh. I zapamti: cure koje izgledaju samouvjereno to čine stavom, a ne savršenim tijelom!