Zaljubi ga u sebe!

Foto: Shutterstock

Ljubavna čarobnica/ Zaljubi ga u sebe!

 

Sviđa ti se dečko iz susjednog razreda? Možda još ne znaš ili ne želiš sama sebi priznati, ali u svakoj djevojci čuči ljubavna čarobnica koja može začarati onoga za koga kuca njezino srce. No da bi otkrila svoje skrivene moći, trebat će ti nešto vremena i vježbe. Započni s ovih naših nekoliko savjeta, ali ne dopusti da te obeshrabre mogući početnički neuspjesi. Budeš li strpljiva i uporna, vidjet ćeš da će ti se to, i te kako isplatiti!

Hipnotiziraj ga!

Uspiješ li zarobiti njegov pogled, već si na pola puta do uspjeha. Magična točka koju trebaš fiksirati svojim pogledom nalazi se iznad njegova nosa, između obrva. Zabulji se u to mjesto i u trenutku ćeš privući njegovu pozornost. Nauči to učiniti prirodno, a možeš vježbati na svom odrazu u ogledalu. Kad osjetiš da si spremna, isprobaj svoju tehniku na njemu. Povremeno skreni pogled: time ćeš u njemu izazvati želju da ponovno poželi da ga pogledaš pa nakon nekoliko sekunda to i učini. Evo još jednoga čarobnjačkog savjeta: prodoran pogled s poluspuštenim trepavicama dečkima je apsolutno neodoljiv!

Čitaj mu misli!

Može ti se činiti nemogućim, ali ući u nečije misli i nije tako teško. Kako bi postala stručnjak u tome, moraš svoj objekt pažnje pomnjivo promatrati i neprestano slušati što govori. Posebnu pozornost obrati intonaciji njegova glasa i poštapalicama koje nesvjesno ubacuje u svoj govor. Njegove tajne kriju se upravu u tim malim frazama i izrazima lica koje ne može kontrolirati. Ako ti, na primjer, kaže "Baš me briga sve oko mene!" i istodobno mu se na licu pojavi izraz nezadovoljstva i tuge, to znači da se najvjerojatnije osjeća neshvaćenim, a zapravo bi želio da ga drugi bolje prihvaćaju.

Nauči čaroliju sirena!

Kako su sirene osvajale mornare? Svojim glasom! One su prilagođavale svoj glas svakomu mornaru kako bi on zvučao prijateljski, zavodljivo i kao da poziva na druženje. No budi oprezna s tim trikom: nemoj se koristiti previsokim tonovima dok mu se obraćaš jer bi ti glas mogao ispasti kreštav, a to nije baš privlačno. Pokušaj naučiti disati dijafragmom: tako će tvoj glas dolaziti iz trbuha, a ne iz grla, i zvučat će mnogo senzualnije. I još nešto, u njegovoj blizini govori malo tiše: to znači da će ti se morati jaaaako priobližiti da bi te čuo...

Pobjegni mu!

U ljubavi pobjeđuje onaj koji uzmiče! Zato mu pobjegni čim on stekne dojam da te "ima pod kontrolom". Kako? Nemoj mu biti uvijek dostupna i on će se svakako zapitati kako to da uvijek imaš toliko posla, toliko prijatelja s kojima moraš provoditi vrijeme, toliko aktivnosti kojima se baviš... Čim osjeti da si mu nedostupna, potrudit će se da se pojavljuje tamo gdje si ti, kako bi ti uvijek bio u vidokrugu. Kad se to dogodi, posveti mu nešto svoje pažnje, budi slatka i druželjubiva, a onda...ponovno pobjegni. Kad se idući put vratiš, budi uvjerena da će te dočekati raširenih ruku.

Omami ga mirisom!

Mirisi ulaze izravno u ljudski mozak i pobuđuju različite osjećaje: iskoristi tu činjenicu da ga baciš u trans. Bit će dovoljno da nekoliko kapi eteričnog ulja pomiješaš sa svojom uobičajenom kupkom. Ako se pak želiš odlučiti za neki od mladenačkih parfema, odaberi u obližnjoj parfumeriji onaj koji ti najviše odgovara i tada se njime koristi neprestano, kako bi on postao tvoj zaštitni znak i kako bi te svatko po njemu mogao prepoznati. Uvijek se njime koristi u umjerenim količinama, stavljej samo kap-dvije iza uha, na zapešćima i na vratu. Vrat je vrlo senzualan dio tijela i dečki ga obožavaju. Stoga mu predloži da pomiriše tvoj novi parfem i ponudi mu svoj vrat: kad ti se približi, neće ti moći odoljeti.

Dotakni ga!

Izravan i snažan dodir može ga uplašiti. Zato će ti u osvajanju bolje poslužiti lagani, jedva primjetni dodiri. Ukloni dlaku koje se možda našla na njegovu ovratniku (pa čak i ako je uopće nema), lagano mu dotakni prste dok mu pružaš čašu vode, potapšaj ga po ramenu kad mu želiš nešto pokazati. Svaki tvoj dodir neka bude lagan i nježan poput dodira leptira: postat ćeš mu neodoljiva.