Tri savjeta kako osvojiti dečka iz snova!

foto: Fotolia

Daj, barem se malo nasmiješi!

Tajne srca/ Tri savjeta kako osvojiti dečka iz snova!

Ne glumi nezainteresiranu! Jedna od najgorih stvari koje možeš učiniti u društvu svoje simpe jest da se ponašaš - nezainteresirano. Možda je najbolje da probaš zamisliti kako bi tebi bilo na njegovu mjestu - pred tobom je dečko za kojeg sumnjaš da mu se sviđaš, a on ignorira tvoje pokušaje za razgovor i cijelo vrijeme bulji kroz tebe!? Baš super! Isti tren bi ga prekrižila, zar ne? Zato u njegovu društvu budi opuštena! Jer, ako se praviš da ti je nevažan, sve su ti šanse pale u vodu! 

Promatraj ga! Kako bi znala tko je dečko u kojeg si se zaljubila, bilo bi super da ga dobro promotriš iz daljine. Mali detalji u njegovu ponašanju i odijevanju mogli bi ti dati hrpu informacija o njemu. Primjerice, to što stalno ima slušalice u ušima govori da jako voli glazbu, a to što svaki tjedan dva puta ide na košarku, otkriva da voli sport. Možda postoje još neki detalji koji bi vas mogli upoznati na daljinu. Recimo, ako grize nokte, vjerojatno je nervozan i nesiguran zbog nečega… Sve te informacije posloži kao puzzle u svojoj glavi kako bi dobila realniju sliku o svojoj simpi.

Upecaj ga na Fejsu! Kako bi se približila svom dečku iz snova mogle bi ti pomoći i društvene mreže poput Fejsa. Probiti led obično je puno lakše putem interneta, odnosno u virtualnom svijetu nego u živo. Ako ste već fejs-frendovi, iskoristi to tako što ćeš iz dana u dan, malo pomalo, ulaziti u kontakt s njim - danas mu lajkaj status, sutra napiši komentar pod drugi, a prekosutra mu se javi na chat. Mic po mic i vaši će razgovori biti opušteniji, a ti ćeš postati samouvjerenija i opuštenija da bi se suočila s njim i u četiri oka.