Što poljupci govore o njemu?

foto: Fotolia

Poljubac govori više od riječi...

Ti&On/ Što poljupci govore o njemu?

Dečki rijetko govore o svojim osjećajima, ali njegov će ti poljubac točno reći što osjeća prema tebi...

Izazivač
On nježno jezikom dodiruje tvoje usne i često osjećaš njegov dah na svojoj koži. Bez naglih i čvrstih pokreta. Da poludiš…
Kakav je zapravo? Ne daj da te zavara, on jako dobro zna što radi. Izrazito je samouvjeren. Čak može djelovati i umišljeno. Od njega ne očekuj previše romantike, mogla bi se razočarati.

Bi – ne bi!
On te poljubi, pa se odmakne, pa te gleda u oči, pa te opet cmokne i onda više ne znaš želi li te opet poljubiti ili se želi odmaknuti… uf!
Kakav je zapravo? Tu si sretnica, on je pravi romantičar. Kupit će ti cvijeće, nikad neće zaboraviti tvoj rođendan i ljubit će tlo po kojem hodaš. Jako je osjetljiv, zato mu odmah reci ako ne želiš ništa s njim jer bi ga inače mogla povrijediti.

Jezičar
Njega ne možeš ne primijetiti. Katkad mu jezik osjećaš u cijeloj usnoj šupljini - kao da si kod zubara!
Kakav je zapravo? On se ne boji prepustiti osjećajima, spontan je i jako zabavan. S njim nikad nije dosadno, ali pripazi da ti njemu ne dosadiš jer zna biti zahtjevan.

Snagator
Toliko snažno pritišće svoje usne na tvoje da te nakon njegova poljupca lice boli dva dana.
Kakav je zapravo? Svim se silama trudi ispasti frajer iako je zapravo prilično sramežljiv. Pokušaj mu najprije biti prijateljica pa, ako bude nešto više, super!