Što on stvarno misli?

foto: Fotolia

On možda misli posve nešto drugo...

Ljubavne nedoumice/ Što on stvarno misli?

Kad razgovaraš s njim, nikad nisi sto posto sigurna što mu se mota po glavi. A pogotovo ako mu kažeš nešto važno, zar ne? A to bi voljela znati više od svega… Stiže pomoć: evo na što on točno pomisli kad ti kažeš…

Kad kažeš… “Moram razgovarati s tobom!” 
Čim to izgovoriš, njemu se javi neka vrsta mučnine u trbuhu. Nakon tog početnog šoka slijedi uzbuđenje i neizvjesnost zbog kojih mu se mogu početi znojiti dlanovi. Iako još uvijek nema pojma o čemu se radi, boji se da bi taj razgovor mogao biti sveden na to da ti vičeš, a on pokunjeno sluša. I onda počne vrtjeti film u glavi što bi to sve moglo biti, što je u posljednje vrijeme zeznuo, zaboravio ili napravio krivo.

Kad kažeš… “Super nam je zajedno, nadam se da i ti to misliš…” 
Ako se i ti njemu sviđaš, bit će prilično zadovoljan, ponosan i uzbuđen zbog te tvoje izjave. No velika je vjerojatnost da će on to shvatiti i kao zeleno svjetlo da si spremna možda na novi korak u vašoj vezi: možda malo više intimnosti ili čak nešto više.

Kad kažeš… “Jesmo li mi sada par?” 
Uf, ovo je zeznuto. Ako i on želi biti samo s tobom, u tom će mu trenutku pasti kamen sa srca i vjerojatno će te odmah poljubiti. No, ako nije baš siguran želi li se odreći svih drugih cura, tada mu je vjerojatno malo nezgodno. Možda čak razmišlja o tome kako da te najbezbolnije ostavi, a da ti ne slomi srce. U svakom slučaju, ako si bila dovoljno hrabra da ga to pitaš, barem ćeš znati na čemu si.