Što nositi onih dana u mjesecu?

Foto: Fotolia

Bez brige, može ti biti udobno...

PMS style/ Što nositi onih dana u mjesecu?

Možda ti se čini pomalo blesavo, ali odabir odjeće itekako ti može olakšati dane mjesečnice. Svaka djevojka, koja se već susrela s mjesečnicom, zna o čemu govorimo: nelagoda zbog nošenja uložaka sama je po sebi bljak i tih bismo dana najradije ostali po cijele dane u sobi u udobnoj trenirci ili pidžami...

No život mora ići svojim normalnim ritmom i tih dana tako da ostajanje doma obično nije opcija. Na sreću, postoje odjevne kombinacije u kojima ti može biti udobno čak i za vrijeme mjesečnice, dok te muče grčevi, nadutost i općenito osjećaj bezvoljnosti. Evo u čemu ćeš se uvijek osjećati OK...

Crne tajice
Udobne su, prozračne, ne stežu i ne moraš se bojati da će se na njima vidjeti mrlja čak i ako ti uložak procuri. A možeš ih kombinirati na sto načina.

Sportske hlače
To je zapravo malo otmjenija trenirka koju možeš nositi i u školu a da ti nitko ne prigovori da izgledaš kao da ideš na trening. Zato ih kombiniraj s gležnjačama ili cipelama s ravnim potplatom.

Pamučna haljina
Lagana haljina dat će ti osjećaj slobode jer te "tamo dolje" ništa neće stezati. Osim toga, izgleda nježno i ženstveno.

Tunika ili dugi pulover
Čim imaš na sebi nešto što ti seže ispod stražnjice, osjećaš se sigurnije i udobnije. Zato je ovo super odabir, pogotovo u kombinaciji s tajicama.

Fora tenisice
Cipele mogu biti gnjavaža u dane kad ti je teško čak i držati glavu na ramenima, a kamoli nešto drugo. Zato tih nekoliko dana odaberi tenisice za super udobnost. Danas se, na svu sreću, tenke nose i na haljine, suknje, tajice… kako god želiš!